Fiica lui Gigi Becali are ghiozdan Louis Vuitton



Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi, nu este catalogata ca fiind o pustoaica cu fite, dar are si ea capriciile ei. Cu toate acestea, cand vine vorba de trend, Gigi nu se zgarceste si le ofera fiicelor sale tot sprijinul de care au nevoie.

Asa se face ca Alexandra nu numai ca merge in fiecare zi la scoala insotita de unul dintre soferii familiei, dar pustoaica isi transporta rechizitele doar in genti de firma, de 1.300 de euro.
In urma cu cateva zile, paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe Alexandra pe cand se indrepta spre scoala. Desi la prima impresie pare un copil normal, chiar modest, Alexandra fiind imbracata cat se poate de adecvat pentru o zi de scoala, fara sa foloseasca machiaj sau bijuterii tipatoare, la o privire mai atenta iese din tiparul scolarului obisnuit. Fiica lui Gigi Becali poarta o geanta Louis Vuitton, al carei pret ajunge undeva la 1.300 de euro. De apreciat este insa faptul ca accesoriul nu era un model pentru o iesire in club sau la cafenele, ci unul care poate inlocui cu usurinta ghiozdanul.