Reclama Mircea Badea - Renania

Mircea Badea face reclama la produse de protectie a muncii.

Pitzipoance pe Facebook

Da, Facebook s-a umplut de piţipoance venite de pe Hi5 şi MySpace. Şi pot fi dibuite foarte uşor, fie după nume, fie după poze.

Ion Columeanu a facuto prostituata pe Monica

Ion Columbeanu o ataca din nou pe Monica. Acesa a spus despre Monica ca practica prostitutia de la 10 ani, si nu ca spune el asta, ci oamenii din Bacau care o cunosc.

Monica Columbeanu conduce un BMW seria 6 apartinand lui Catalin Botezatu

Decand se afla in divort cu Irinel, Monica Columbeanu a fost vazuta conducand mai multe masini, iar acum se pare ca conduce masina lui Catalin Botezatu, un BMW seria 6, care a fost si al Biancai Dragusanu, cand acestia erau impreuna.

Andreea Raicu, 5000 de euro pentru o prezentare UNICEF

La un hotel de lux din Capitală, a avut loc, in urmă cu două săptămâni, o licitatie caritabilă organizată de Gucci in sprijinul UNICEF România, prezentată de Dragoş Bucurenci şi Andreea Marin, ambasadoarea UNICEF România. Surse din interiorul echipei care a pregătit evenimentul ne-au relatat că, iniţial, a fost dorită ca prezentatoare Andreea Raicu, insă această variantă a fost abandonată după ce prezentatoarea de la Prima TV ar fi solicitat un onorariu de 5.000 de euro.

Dragoste si pedeapsa ep 61

Dragoste si pedeapsa ep 61

Nelu Gruia si-a impuscat familia si s-a sinucis!

Un episod singeros s-a petrecut in aceasta dimineata in casa fostului comisar-sef al Serviciului Arme si Munitii Dolj . Sotia acestuia a fost gasita impuscata, iar barbatul si fiica au fost dusi la spital, amindoi grav raniti.

Fostul sef al Biroului de Arme de la Politia Judeteana Dolj Ion Gruia a murit, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, in urma unui stop cardio-respirator, produs ca urmare a plagilor suferite in urma impuscarii, a declarat purtatorului de cuvant al SJU Craiova, Cristina Giormaneanu.