Oana Zavoranu a iesit din spital

Oana Zăvoranu a fost externată de la CF2 unde a fost internată ca urmare a faptului că a leşinat în timp ce se afla într-o cafenea împreună cu Ana Maria Prodan. Divorţul de Pepe şi procesul cu mama ei au consumat-o foarte mult, astfel încât a pierdut sarcina, despre care a vorbit în exclusivitate la CANCAN TV.

"Oamenii de aici şi personalul medical au fost extraordinari. Într-adevăr îşi merită numele de experţi în probleme de gen. Le mulţumesc medicilor care s-au ocupat îndeaproape de mine pe care i-am rugat înainte să plec să îmi spună numele lor", a declarat Oana Zăvoranu la CANCAN TV.

Natalia Mateut: "Am trait cosmarul vietii mele"

Natalia Mateuţ a revenit în ţară, după câteva zile de arest în Olanda. Ea a fost închisă ca urmare a faptului că unul dintre prietenii cu care era în vacanţă în Amsterdam a folosit carduri false.

Fiica lui Dorin Mateuţ a făcut declaraţii în exclusivitate pentru CANCAN TV. Ea a spus că este încă în stare de şoc, în urma celor întâmplate.

Cardul de fidelitate PROFI

Reteaua de magazine
PROFI lanseaza Banuti, pentru clienti fideli, noul sau program pe baza de carduri, prin care ii rasplateste pe cei care isi fac cumparaturile in oricare dintre cele 85 de magazine ale retelei din intreaga tara.

“Suntem hotarati sa le facem clientilor nostri viata
cat mai usoara; astfel ei nu mai trebuie sa-si consume timpul numarandu-si punctele de fidelitate, acum denumite Banuti, aceasta operatie fiind facuta automat de noul program. Vestea inca si mai buna este ca ei vor obtine mai multa valoare pentru banii cheltuiti in magazin
, caci Banutii pe care ii acumuleaza le permit sa-si cumpere colectii de filme
pe DVD, bilete
de loterie si multe alte lucruri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food.

Nokia E7 in Romania

Nokia a anuntat azi oficial ca modelul E7 va fi disponibil in Romania din 15 aprilie. Modelul Nokia E7, cu Symbian 3, l-am testat anul trecut si a fost deja la teste in Ro prin intermediul magazinelor online. Dar acum aflam si alte detalii, poate chiar pretul Nokia E7 (not).
Revin cu poze de la eveniment.

Samsung prezintă Galaxy Tab Wi-Fi

Samsung a lansat o versiune Wi-Fi pentru Galaxy Tab care păstrează specificațiile tabletei originale, mai puțin conectivitatea 3G. Pentru cei care au nevoie de conexiune la Internet doar la birou sau acasă, Galaxy Tab Wi-Fi este deja disponibil în magazinele din România.

Galaxy Tab Wi-Fi păstrează aspectul predecesorului său, având un display cu diagonala 18 cm şi rezoluţia de 1024×600 pixeli. De asemenea, browserul tabletei foloseşte Flash Player v10 permiţând utilizatorilor să acceseze reţelele sociale, jocuri online sau să descarce aplicaţii prin intermediul Android Market.

O soferita a sarit cu masina de la etajul sase al unei parcari

La Melbourne, o soferita neatenta a plonjat cu tot cu masina, de la nivelul al saselea al unei parcari si culmea, a supravietuit! Autoturismul, picat intre doua ziduri, s-a facut zob, iar australianca de 40 de ani isi datoreaza viata faptului ca avea centura de siguranta pusa.

Medicii au fost stupefiati sa o descopere constienta, dupa saltul de 30 de metri. A suferit rani la cap, dar viata nu-i este in pericol.

Deocamdata, politistii n-au putut stabili circumstantele in care masina a iesit din parcare, trecand de bariera de beton si de o bara metalica.

Tiberiu Oprea, unul dintre vamesii cercetati pentru luare de mita s-a spanzurat in vila sa!

La mai putin de doua luni de la descinderile fulger de la vama Moravita, unul dintre vamesii retinuti atunci si-a luat viata. El a fost gasit mort luni seara in vila sa din Timisoara. Avea 47 de ani.

Sotia a fost cea care l-a gasit pe vames fara suflare. A sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic si au fost inlocuiti de politisti. Dupa primele verifcari, agentii cred ca este vorba de o sinucidere.

Cadouri de Pasti - Idei de cadouri

Idei de cadouri de Pasti – Cadouri frumoase pentru Paste

Odata cu venirea Pastelui, fiecare ne gandim sa facem celor dragi noua codouri de Pasti, dar se pune problema de fiecare data
ce cadouri sa luam.
Poate ca nu este neaparat nevoie sa luam un cadou
cu aceasta ocazie, dar ma refer la cei indragostiti, care cu siguranta
s-ar putea lega de aceasta sarbatoare si vor gasi in Paste in prilej de a arata celui sau celei dragi cat de mult inseamna pentru ei… sau poate vor sa-i faca o simpla bucurie neasteptata poate, si asta printr-un frumos cadou de Paste.