Plasa de stele Mihai Mitoseru

Mihai Mitoseru la Plasa de stele - 10 aprilie

Mihai Mitoseru a picat in plasa. Acestuia i sa cerut sa filmeze cu niste copiii care cum ramaneau singuri incepeau sa fac numai prosti. Vezi cum a reactionat Mitoseru si daca a reusit sa nu isi piarda calmul.

Plasa de stele Viorica Macovei

Viorica Macovei la Plasa de stele - 10 aprilie

Viorica Macovei a picat in plasa lui Dan Negru. Aceasta a fost chemata sa cante la o nunta insa are parte de o surpriza cand mirele o cere sa se insoare cu el.

Plasa de stele Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a cazut in plasa lui Dan Negru la emisiunea Plasa de stele. Complicele emisiunii fiind chiar buna sa prietena Laurette.

Adrian Cristea la agatat pe net (messenger) cu Bianca langa el

In timp ce iubita lui, Bianca Dragusanu dormea, Adrian Cristea a iesit la agatat pe messenger.

Catalin Maruta i-a facut cadou Andrei un Land Rover

Se poartă, cadourile personalizate, asta e clar. După ce Bote i-a făcut cadou Biancăi un Range Rover extrem de personalizat, acum i-a venit randul lui Cătălin Mărută, să-i facă, Andrei un cadou personalizat şi tot pe patru roti.

Radu Groza o vrea inapoi pe Anna Lesko

In toamna anului trecut, prima pagină a ziarelor a fost ţinută de un scandal care i-a avut ca protagonişti pe impresarul RADU GROZA şi ANNA LESKO. Pentru că nu plătise mai multe concerte, Anna Lesko l-a dat in judecată pe fostul ei agent, ocazie cu care a aflat cu stupoare că acesta ii inregistrase numele la OSIM pe firma lui, informaţii publicate in exclusivitate de cotidianul CANCAN.

Mircea Radu schimba iubita la luna

Prezentatorul emisiunii „intrecerea anilor" de la TVR 1, Mircea Radu, incepe să-l concureze serios pe un alt burlac celebru din showbiz, Catalin Catoiu, alias TEAVĂ. incercănd parcă să doboare recordurile de variaţie ale artistului de la VH 1, Mircea Radu iese lunar cu o altă femeie.

El a fost iubitul celei mai dorite femei a Romaniei

în urmă cu mai mulţi ani, DINU MAXER era invidiat de toată suflarea masculină a ţării, pentru faptul că era singurul bărbat care dormea, si nu numai, in acelasi pat cu NICOLETA LUCIU.

Raluca Lazarut isi tradeaza disperarea in amor

RALUCA LAZĂRUT are gesturi pe care psiholo gii le-ar putea considera o bună sursă de informaţii despre angoasele ei in amor. Prezentatoarea de la Antena 1 işi trădează nesiguranţa prin disperarea cu care apucă măna iubitului ei, medicul TIBERIU IRIMIA, la ieşirea dintr-un supermarket din zona Dorobanţi.