Plasa de stele Sorana

In cel mai nou episod „Plasa de stele”, difuzat duminica, 22 mai, de la 20:20 la Antena 1, Sorana e A.S.I.A. are parte de aventura vietii ei, pe strazile Parisului. Artista cade in propria-i plasa si se trezeste dintr-o data o simpla cersetoare, imobilizata si batjocorita de trecatori.

Plasa de stele Alin Oprea

Alin Oprea, cade pentru a doua oara intr-o plasa de proportii. Dupa ce sotia sa, Larisa, i-a jucat o farsa teribila, anuntandu-l in direct la Antena 1 ca divorteaza, a venit randul lui Dan Negru sa-i testeze punctul de fierbere al artistului. Cum a reactionat Alin cand s-a trezit vinovat de accidentarea unei batrane si cu autovehiculul furat, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 22 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

Culoarea fericirii ep 198

Culoarea fericirii ep 198

Culoarea fericirii ep 197

Culoarea fericirii ep 197

Masina eco inventata de Iustin Capra consuma doar 0,5 litri la suta de km

Dacă ar intra în producţie de serie, i-ar falimenta pe benzinari şi ar pune în dificultate companiile petroliere. Este vorba despre prototipul unei maşini, care consumă doar o jumătate de litru de benzină la 100km.


Invenţia îi aprţine lui Justin Capră. I-a luat un an să o proiecteze şi să o construiască.

"Acest vehicul încearcă să pună cap la cap nişte cunoştinţe cum ar fi dinamică, cinematică, suprafaţă frontală, coeficient aerodinamic, aşa încât am reuşit să obţinut sub un litru. În jur de 5 litri am făcut Bucureşti-Iaşi", a declarat inventatorul.

La baietii cheliosi - minimarket

Este se pare un minimarket din zona Piata Virgiliu din Bucuresti, dupa cum vedeti numit foarte original “La baietii Cheliosi” si carora se pare ca le place foarte mult berea.

Ca si o concluzie pe care o pot trage, este ca nu conteaza cat de lung ai parul, important este sa fii patron… Restul concluziilor si comentariilor iti apartin.

13 trucuri pentru un par mai frumos

1. Spalatul pe cap are o regula de baza, in special pentru un par cu fire subtiri: prea mult sampon nu inseamna neaparat un par mai curat, din contra il poate deteriora! Este suficienta o cantitate mica pentru a obtine un par ingrijit, care poate fi aplicata de 2 ori.

2. Limpezirea: Dupa ce parul a fost spalat trebuie clatit cu un jet de apa cat mai rece, altfel apa prea fierbinte inmoaie pielea capului si firele de par vor deveni mai slabe. Dupa limpezire este recomandat cu 2-3 degete sa efectuezi un “periaj” al parului. (Recomand Samponul Nia pentru par vopsit si subtire sau Revita de la DSLaboratories).

MAC.RO se deschide mâine la Braşov

Primul magazin MAC.RO se va deschide mâine, 20 mai, la Braşov, pe strada Aluminiului. După dimensiuni pare a fi gen Plus sau Lidl. Locaţia nu e grozav aleasă, fiind intr-o zonă oarecum ascunsă (strada Aluminiului), nici măcar la bulevard.

Patriciu a spus că vrea 150 de asemenea magazine în România până la finalul anului.