Mihaela Borcea: Port inca verigheta, e optiunea mea!

Mihaela Borcea, primele declaratii in legatura cu separarea de Cristi: "Port inca verigheta, e optiunea mea!"
Daca pana acum a preferat sa pastreze discretia in legatura cu divortul de actionarul Dinamo, reporterii CANCAN au reusit sa-i smulga Mihaelei Borcea, in premiera, cateva declaratii. Aceasta a vorbit despre planurile ei ca femeie singura si a explicat cum se face ca poarta inca inelul care a unit-o de Borcea mai mult de 20 de ani.

Irinel are probe ca i-a trimis Monicai 70.000 de dolari

Irinel s-a ingrijit ca sotiei sale sa ii mearga bine in America! I-a cumparat bolid de 40.000 de dolari
Moni Columbeanu continua sa faca, prin intermediul avocatilor sau al surorii ei, Ramona, declaratii uimitoare. Ea sustine sus si tare ca, in perioada petrecuta in America, nu a beneficiat de niciun sprijin din partea sotului ei, Irinel Columbeanu, in afara unei derizorii sume de cateva sute de dolari. Realitatea este, insa, total diferita. Si demonstrabila cu acte.

Andreea Spătaru i-a furat de sub nas Biancăi Drăguşanu un contract de 3.000 de euro!

Andreea Spătaru a revenit în forţă. După o perioadă în care a preferat să stea deoparte pentru a-şi creşte fetiţa, blonda s-a întors în modă şi a pus mâna pe un contract avantajos.

Fosta asistentă de televiziune i-a suflat de sub nas o înţelegere de 3.000 de euro Biancăi Drăguşanu. Andreea a semnat un contract cu o firmă de îmbrăcăminte, a cărei imagine a fost până acum asistenta lui Capatos, anunţă Naţional.

Traistariu e disperat ca isi pierde vocea

Traistariu a ajuns la al 12-lea diagnostic la corzile vocale! Isi pierde vocea si nu are leac!
Mihai a ajuns la capatul puterilor. Desi si-a scos amigdalele si a incercat, in zadar, multe terapii pentru a-si drege glasul, solistul se teme sa nu se trezesca in incapacitatea de a-si mai folosi vocea.

Iubire si onoare ep 121

Iubire si onoare ep 121

Iubire si onoare ep 119

Iubire si onoare ep 119

Iubire si onoare ep 120

Iubire si onoare ep 120

Narcisa salbatica ep 132

Narcisa salbatica ep 132

Narcisa salbatica ep 131

Narcisa salbatica ep 131

Narcisa salbatica ep 130

Narcisa salbatica ep 130

Monica Columbeanu: Am plecat in America sa fac bani! Vezi Scrisoarea

Monica Columbeanu a trimis o scrisoare deschisă în care a vorbit despre relaţia tenisonată pe care o are cu soţul său şi despre lupta pe care ea trebuie să o ducă cu fostul partener de viaţă pentru custodia fetiţei. Tânăra băcăuancă a vorbit în exclusivitate despre perioada grea prin care trece.



Culoarea fericirii episodul 188

Culoarea fericirii episodul 188

Episcopul Ploiesteanu, cina de taina cu Michiduta

Preasfintitul Vincentiu face afaceri cu "Michiduta"
"Michiduta" isi baga coada peste tot, asa ca nici Patriarhia Romana n-avea cum sa scape. O inalta fata bisericeasca, episcop al Sloboziei si Calarasilor si om de incredere al Preafericitului Daniel, a fost fotografiat de curand alaturi de un om de afaceri cu o asemenea porecla: "Michiduta".

Sorina Docuz l-a cerut de barbat pe Robert Negoita

Povestea de dragoste dintre omul de afaceri Robert Negoita si manechinul Sorina Docuz, logodnica acestuia, pare desprinsa dintr-un film romantic, cei doi fiind la un pas de casatorie. Mai ales ca Sorina l-a cerut de barbat pe omul de afaceri, existand posibilitatea ca nunta sa aiba loc anul acesta.