Traistariu e disperat ca isi pierde voceaTraistariu a ajuns la al 12-lea diagnostic la corzile vocale! Isi pierde vocea si nu are leac!
Mihai a ajuns la capatul puterilor. Desi si-a scos amigdalele si a incercat, in zadar, multe terapii pentru a-si drege glasul, solistul se teme sa nu se trezesca in incapacitatea de a-si mai folosi vocea.


Vocea de milioane de euro a lui Traistariu este in mare pericol. Inca de anul trecut, solistul raguseste inexplicabil, iar repetatele vizite la medici s-au lasat cu diagnostice ingrijoratoare: "Am fost la un bacteriolog din Bucuresti si, pe langa cei noua microbi pe care ii aveam, mi-a mai gasit inca trei bacterii. Am si toxoplasmoza, o boala pe care am luat-o de la cele patru pisici pe care le cresc si care se poate extinde in corp", ne-a povestit Traistariu. Solistul s-a alarmat cu atat mai mult cu cat are deja probleme la concerte, iar vocea nu-i rezista decat pentru cateva melodii. Sa ramana fara voce ar fi un adevarat blestem, caci muzica este singura lui sursa de venit si, chiar daca a mai pus ceva bani de-o parte, nu i-ar ajunge pentru multa vreme. In afaceri nu i-a mers excelent si a pierdut investitiile facute, iar Mihai spera, totusi, sa-si poata continua cariera muzicala la parametri normali: "Mi-e greu sa rezist la concerte, caci de la a treia melodie deja ragusesc. Sunt disperat ca imi pierd vocea si o sa mor de foame, pentru ca este singura mea sursa de venit. Sunt dispus sa accept orice fel de tratament, dar pana acum nu am gasit leac. Fac si tratament cu antibiotice, iar terapia cu oxigen hiperbaric nu a dat rezultate, dupa prima saptamana, astfel ca am prelungit tratamentul", ne-a mai spus Mihai.