Mihaela Borcea: Port inca verigheta, e optiunea mea!Mihaela Borcea, primele declaratii in legatura cu separarea de Cristi: "Port inca verigheta, e optiunea mea!"
Daca pana acum a preferat sa pastreze discretia in legatura cu divortul de actionarul Dinamo, reporterii CANCAN au reusit sa-i smulga Mihaelei Borcea, in premiera, cateva declaratii. Aceasta a vorbit despre planurile ei ca femeie singura si a explicat cum se face ca poarta inca inelul care a unit-o de Borcea mai mult de 20 de ani.


Daca ar exista un top al femeilor care renasc din propria cenusa si care reusesc sa se reinventeze dupa deceptii, cand altii le cred la pamant, cu siguranta Mihaela Borcea ar trebui sa se afle in fruntea clasamentului. Marti seara, la un hotel luxos din Capitala, sotia bossului de la Dinamo a facut act de prezenta la showul de moda al Isabelei, fiica fostului actionar din "Stefan cel Mare" Florian Walter. Afisand atitudinea invingatorului si dovedind inca o data ca separarea de sotul sau s-a desfasurat in conditii civilizate, Mihaela s-a intretinut cu cei din jurul sau si a ascultat incurajarile acestora zambind degajata, semn clar ca rana cauzata de despartirea de Borcea s-a vindecat deja. Abordata de reporterii CANCAN, Mihaela a precizat inca de la inceput ca divortul este un subiect delicat, despre care ar prefera sa nu vorbeasca. Totusi, a avut ceva de spus despre faptul ca poarta inca inelul pe care l-a primit in ziua cand s-a cununat cu Cristi Borcea, la biserica. "Port inca verigheta. Este optiunea mea. Uite-o!", ne-a spus Mihaela, aratandu-ne inelarul mainii stangi, pe care inca sta la loc de cinste bijuteria care ii va aminti de casatoria cu Borcea. Mai mult, aceasta ne-a explicat care sunt planurile ei de acum inainte: "Pe primul plan raman copiii mei si ma voi concentra mai mult asupra afacerilor".