Oana Zavoranu hotarata sa apeleze la Andy Garcia

Oana Zavoranu, hotarata sa dea lovitura la Hollywood! Vrea sa apeleze la Andy Garcia

Nu mai incape niciun dubiu! Zavo vrea sa-si caute norocul in America si, cu ajutorul cunostintelor, are toate sansele sa puna pe picioare o cariera stralucita in actorie. Se pare ca primul cu care va lua legatura este celebrul actor Andy Garcia, cu care s-a imprietenit pe platorurile filmului "Modigliani".

Liviu Varciu a lasat bancii apartamentul

Liviu Varciu cedeaza bancii apartamentul in care a locuit cu fosta sotie: "Vreau sa scap de blestemul Pestritu"

Dupa ce saptamana trecuta a primit o somatie din partea bancii, pentru ca nu-si mai achitase ratele la apartament de cateva luni, actorul Liviu Varciu a decis sa renunte la el si pentru ca a ajuns la concluzia ca este un loc blestemat de Adelina, femeia cu care a locuit acolo, dupa casatorie.

Scrisoarea lui Irinel Columbeanu si a Irinei pentru Emil Boc

"Art. 20 din Constituţia României, coroborat cu prevederile art. 3, al.1 al Convenţiei cu privire la drepturile copilului, adoptat de Adunarea Generală a O.N.U la 20.11.1989 şi ratificată de Parlamentul României prin Legea 18/1990, prevede că: În toate acţiunile care privesc copiii, întreprinse de instituţiile de asistenţă sociala, de instanţele judecătoreşti şi de autorităţile administrative din România, interesele copilului vor prevala. În numele nostru, precum şi al celorlalte milioane de copii, cetăţeni ai României fără drept de vot dar cu drepturi constituţionale, vă rugăm să reamintiţi aceste prevederi domnului profesor de drept constituţional şi Prim Ministru al României Emil Boc.


Vă mulţumim,
Irina şi Irinel Columbeanu"