Roxana Ionescu cu sanul pe afara la Dansez pentru tine

In aceasta seara la Dansez pentru tine, inevitabilul sa intampla si Roxanei Ionescu i sa intamplat un mic accident. Aceasta a ramas cu sanaul pe afara in timp ce dansa

Prognoza meteo weekend 7 – 8 mai 2011

Sambata ploile vor pune stapanire pe centrul tarii, Moldova si Dobrogea, iar in Banat, Crisana, Muntenia si Oltenia vremea se incalzeste.
Bucurestenii vor avea parte de cer variabil si de o temperatura maxima de 18 grade.
Duminica vremea se raceste destul de mult pentru perioada aceasta a anului, iar ploile vor cuprinde intreaga tara.
La Bucuresti va ploua, iar temperatura maxima a zilei va fi de 15 grade.

Moga va compune o melodie pentru Adrian Tutu

Rapperul care a cucerit publicul in show-ul "Romanii au talent" de la Pro TV vrea, se pare, sa profite din plin de popularitatea castigata de pe urma competitiei. Zilele trecute, Tutu lucra de zor la un cantec nou in studioul lui Marius Moga, cel mai bine cotat compozitor din Romania.

Campionatul European de Fotbal U17-Serbia: rezultate live si clasamente etapa a doua – 6 mai 2011

Grupa A:

Danemarca – Anglia (2-0)

1-0 min.13 gol Fischer
2-0 min.21 gol Zohore
2-0 scor la pauza

Serbia – Franta (1-1)

1-0 min.40 gol Mandic
1-1 min.40+1 gol Meite
1-1 scor la pauza

Mercedes SLS Roadster

Mercedesul SLS Roadster va fi prezentat oficial in 13 Septembrie. Ce se stie deja despre el ca acoperisul din panza stratificata se inchide/deschide in 11 secunde la viteza maxima de 50 km/h, in 4 secunde ajunge la 100km/h si atinge pana la 309 km/h viteza maxima.

Monica Columbeanu si-a lasat fica la o prietena

Irinel a depus o plângere, în urmă cu două luni, pe numele soţiei sale, în care reclama că aceasta şi-ar fi maltratat fetiţa.
După o serie de anchete şi discuţii cu Irina şi Monica Columbeanu, cu mama sa, Veronica Bulai, Ramona Gabor sau Irinel Columbeanu, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au decis să nu o decadă din drepturile părinteşti pe tânăra băcăuancă, aşa cum ceruse omul de afaceri de la Izvorani.

"Monica şi-a abandonat fetiţa la o prietenă care minte de îngheaţă apele. Astă-noapte a dormit acasă la Mădălina, dar nu a fost acasă nici Mădălina, nici Ramona. Copilul meu nu este nici fiica adoptivă a Mădălinei, nici a Ramonei. Este copilul meu", a declarat Irinel Columbeanu la aflarea deciziei autorităţilor.

Omul de afaceri a mai depus astăzi o plângere la Protecţia Copilului. El susţine că nu a fost anunţat că fiica sa şi-a schimbat domiciliul şi grădiniţa şi nu reuşeşte să dea de Moni, pentru a discuta cu ea.