Realitatea Media ar putea rupe contractul cu Asesoft



Realitatea Media va convoca astazi consiliul de administratie pentru a discuta asupra contractului de management cu Asesoft.

Potrivit unui comunicat al companiei media, recent, directorul general al Realitatea Media a formulat plangere penala ca urmare a folosirii unor documente falsificate pentru incheierea contractului de inchiriere de spatiu dintre Asesoft si compania de stat Coresi.

O serie de alte decizii manageriale au pus in pericol existenta unor unitati de business din grup. Sub managementul asigurat de Asesoft, s-au inregistrat intarzieri de plata ale unor datorii, inclusiv catre bugetul de stat, fapt care a condus la blocarea conturilor Realitatea Media.

Sunt cateva exemple care contureaza o tentativa sabotare a companiei Realitatea Media.

Trebuie discutata, de asemenea, si implicarea agresiva a Asesoft, prin domnul Sebastian Ghita, in strategia editoriala si in grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus in pericol insasi emisia postului. Decizia de a elimina brutal din grila de programe emisiunea ORA DE FOC a incalcat toate regulile industriei TV si a produs televiziunii prejudicii care nu pot fi, inca, evaluate pe de-a-ntregul.

Potrivit Realitatea Media, incepand de astazi, directorul editorial Catalin Popa si redactorul-sef al Departamentului de stiri, Madalina Dulama, sunt schimbati din functie