Plasa de stele Sanda Ladosi



Duminica aceasta victima lui Dan Negru la Plasa de stele este Sanda Ladosi.

VEZI AICI FARSA

Aceasta a fost invitata de fundatia "Zambet de copil" la un concert de pian, organizat pentru sarbatorirea a 100 de ani de la prima transmisie radiofonica in provincia indiana Thiruvnanthapuram.

Sanda urma sa vina la concert insotita de 5 copii orfani ai fundatiei "Zambet de copil", de care trebuia sa se ingrijeasca pe parcursul evenimentului. Pentru ca totul sa para cat mai credibil, la concertul pus in scena special pentru victima noastra a luat parte si ambasadorul Indiei la Bucuresti, Vijay Ceauan, actor din echipa lui Dan Negru, insotit de 2 membri ai delegatiei oficiale si de sotia sa.

Ceea ce trebuia sa fie un concert linistit de pian s-a transformat intr-un haos general. Si cu toate ca nu avea nicio vina, Sanda parea vinovata de tot dezastrul. Echipa lui Dan Negru a vrut sa testeze cu acest prilej punctul de fierbere al artistei, si la indicatii precise, chiar in mijlocul concertului, lucrurile scapau de sub control.

Copiii aflati in grija Sandei au inceput sa tipe in gura mare ca vor la toaleta, luand-o la fuga printre randuri si ridicand toata audienta in picioare. Ba mai mult, din casetofonul oferit de cantareata drept cadou simbolic ambasadorului, a inceput sa rasune asurzitor o manea. Concertul a devenit un adevarat cosmar pentru victima noastra, care a trait sentimentul de jena la cea mai mare intensitate. si ca si cand nu ar fi fost suficient, seara a culminat cu o iesire nevrotica a pianistului, care
a socat intreaga sala.

Cum a fost posibil acest lucru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 17 aprilie, de la 20:20, la "Plasa
de stele
".