Radu Beligan a primit o stea pe Walk of Fame



Marele actor Radu Beligan a primit o stea pe Walk of Fame, spatiul bucurestean dedicat marilor valori ale filmului si scenei romanesti, duminica, de Ziua Mondiala a Teatrului, relateaza MEDIADAX.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, actorul Victor Rebenciuc, actrita Ileana Stana Ionescu si George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis – initiatorul proiectului Walk of Fame -, au fost alaturi de Radu Beligan, duminica, la inaugurarea stelei ce-i poarta numele pe bulevardul celebritatilor din Bucuresti.



Cel care a luat primul cuvantul a fost Dan Barbulescu, presedintele Consiliului de Adminsitratie Cocor, care a instituit “Ziua Radu Beligan in Piata Timpului”.

La randul sau, George Ivascu a spus: “Este o mare onoare ca astazi, de Ziua Internationala (a Teatrului, n.r.), presedintele pe viata al Institutului International de Teatru, domnul maestru Radu Beligan, sa fie sarbatorit de catre noi”.

Totodata, Ivascu i-a multumit lui Sorin Oprescu pentru faptul ca este prezent la eveniment si “alaturi de artisti” si i-a dat cuvantul acestuia.