Turneul Mortal Kombat Romania



Best Distribution, impreuna cu theGameCAST.net, Sony Computer Entertainment Europe si Diverta anunta ca Turneul oficial Mortal Kombat ajunge in Romania, pe 9 aprilie 2011, in Bucuresti.

Competitia adresata pasionatilor Mortal Kombat va avea loc intr-un spatiu dedicat din cadrul magazinului Diverta, din Plaza Romania Mall, Bucuresti, incepand cu ora 15:00*. Participantii inscrisi se vor infrunta pe console PlayStation®3, folosind versiunea demo a noului joc Mortal Kombat**, cu acces la patru dintre cele mai reprezentative personaje ale seriei – Sub-Zero, Scorpion, Mileena si Johnny Cage.


Marele castigator va reprezenta Romania in finala Turneului European, pe data de 17 aprilie 2011, in Birmingham, Marea Britanie. Concurentii clasati pe urmatoarele locuri vor fi premiati cu exemplare ale noului Mortal Kombat, precum si cu alte cadouri-surpriza.

Jucatorii pasionati se pot inscrie pe theGameCAST.net, incepand cu data de 28 martie 2011, pana pe 7 aprilie 2011. Numarul participantilor este limitat la 64 de locuri. Regulamentul detaliat al competitiei este disponibil pe site.

Jocul Mortal Kombat, cea mai brutala iteratie de pana acum a celebrei serii de jocuri cu lupte de arte martiale, va fi lansat pe data de 21 aprilie 2011, pentru consolele PlayStation®3 si Xbox 360®. Jocul este dezvoltat de echipa NetherRealm Studios, condusa de catre legendarul Ed Boon.

Premiile competitiei constau in:

Locul 1 – titlul de reprezentant al Romaniei in finala Turneului European din Birmingham, Marea Britanie (transport si cazare asigurate); centura de campion Mortal Kombat; joc Mortal Kombat, editie Kollector

Locul 2 – joc Mortal Kombat, editie standard

Locul 3 – joc Mortal Kombat, editie standard

Locul 4 – joc Mortal Kombat, editie promo