Crysis 2 in Romania



Electronic Arts Inc. si Crytek GmbH, dezvoltatorii francizei Crysis, au anuntat ca jocul Crysis 2 este disponibil de ieri in America de Nord si va fi disponibil si in Europa incepand de vineri, 25 martie.

Jocul catapulteaza jucatorii intr-o nemaipomenita recreare a orasului New York din anul 2023, ramas devastat in urma unui atac extraterestru


“Faptul ca am reusit sa aducem franciza Crysis pe console a fost o realizare uriasa pentru noi toti de la Crytek. Suntem incantati sa putem oferi jucatorilor acest first person shooter de inalta calitate pe platforme multiple, odata cu o noua dimensiune de gaming prin modul 3D stereoscopic,” a declarat Cevat Yerli, CEO al Crytek.

Criticii din intreaga lume au catalogat deja Crysis 2 ca pe un mare succes, jocul obtinand 15 punctaje de 90 sau chiar mai bine, inclusiv de la Official Xbox Magazine (UK), care a declarat ca jocul este “uluitor de fumos” si PC Action (Germania), care a declarat jocul Crysis 2 ca fiind un “shooter bombastic cu o grafica nemaipomenita, inamici inteligenti si multiplayer motivant”.

Crysis 2 este primul joc construit pe un nou motor de joc, de ultima generatie, pentru toate platformele, de la Crytek, CryENGINE 3. Crysis 2 este disponibil in mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic*, pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 si PC, la pretul recomandat de vanzare de 279,9 lei, 279,9 lei si respectiv 159,9 lei si este distribuit in Romania de catre Best Distribution. Pentru mai multe informatii despre Crysis 2 si pentru a viziona trailerul de lansare vizitati crysis.ea.com. Jocul poate fi urmarit pe Twitter la http://www.twitter.com/crysis sau “Like” Crysis 2 pe Facebook la www.facebook.com/crysis.

Lansarea oficiala va avea loc in magazinul MediaGalaxy din Mall Vitan.