Dany Trejo si "Blonda lui Irinel"



Flore Salalidis, cunoscută ca "blonda lui Irinel" după ce l-a combinat pe acesta la un joc erotic în jacuzzi, are mare trecere şi la actorii de la Hollywood, uimindu-l pe unul dintre partenerii de film ai lui Nicolas Cage cu formele sale apetisante. Dezinhibata blondă l-a pipăit pe actorul Dany Trejo, cel care a făcut un rol de zile mari în filmul "Machete", rămânând în sutien în faţa acestuia.

Flore l-a întâlnit pe actor într-un club din Africa de Sud, acesta fiind impresionat de potenţialul blondei şi de formele pe care aceasta le posedă. Şi aşa au ajuns cei doi să socializeze aşezaţi confortabil pe o canapea.




Discuţia a fost şi mai plăcută pentru Dany Trejo, care a jucat alături de Nicolas Cage în filmul "Con Air", având în vedere că interlocutoarea sa purta doar un sutien prin care se distingeau sânii, care ar da mari bătăi de cap multor bărbaţi. Iar la un moment dat, Flore l-a pipăit discret pe actorul de la Hollywood, punându-i mâna pe genunchi. "L-am cunoscut în club pe Dany Trejo, este un om extraordinar. Am discutat, a fost o seară minunată", ne-a declarat "blonda lui Irinel".