Need For Speed Shift 2 Unleashed



Maine incepand cu ora 15:00 se lanseaza, in cadrul magazinului Diverta din Plaza Romania, noul joc Need For Speed Shift 2 Unleashed.

“Prin SHIFT 2 UNLEASHED ne dorim sa reusim pozitionarea seriei in topul simulatoarelor de curse printr-un aport de energie atat de necesara,” a declarat Marcus Nilsson, Executive Producer al SHIFT 2 UNLEASHED. “Lucrand alaturi si cu ajutorul echipei de soferi Need for Speed, am incorporat aspecte din lumea reala a curselor de masini pentru a putea realiza imbunatatirea punctelor cheie ale jocului, concomitent cu aducerea unui suflu nou chiar in miezul experientei de racing. Introducerea unor caracteristici cu totul noi care schimba total jocul precum camera video pozitionata pe casca soferului apropie si mai mult lumea reala a curselor de experienta de gaming.”


Alaturi de lansare se va desfasura si un concurs la care va puteti inscrie printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail asroma@staff.esl.eu, care trebuie sa contina nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta. Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regulamentul concursului si despre premiile oferite, cei interesati pot accesa adresele www.gameshop.ro si www.esl.eu/ro.