Samsung prezintă Galaxy Tab Wi-Fi



Samsung a lansat o versiune Wi-Fi pentru Galaxy Tab care păstrează specificațiile tabletei originale, mai puțin conectivitatea 3G. Pentru cei care au nevoie de conexiune la Internet doar la birou sau acasă, Galaxy Tab Wi-Fi este deja disponibil în magazinele din România.

Galaxy Tab Wi-Fi păstrează aspectul predecesorului său, având un display cu diagonala 18 cm şi rezoluţia de 1024×600 pixeli. De asemenea, browserul tabletei foloseşte Flash Player v10 permiţând utilizatorilor să acceseze reţelele sociale, jocuri online sau să descarce aplicaţii prin intermediul Android Market.


Dimensiunile tabletei sunt de 190.09 mm X 120.45 mm X 11.98 mm. Galaxy Tab Wi-Fi este prevăzut cu sistemul de operare Android 2.2, având un procesor ARM Cortex A8 1 GHz. Tableta dispune atât de o cameră frontală de 1,3 MP, cât şi de o alta de 3,2 MP pe spate.

Tableta are o memorie de 16 GB ce poate fi dublată prin ataşarea unui card microSD, oferind utilizatorilor posibilitatea de a păstra un volum mare de conţinut. În plus, bateria de 4 mAh poate reda până la şapte ore de conţinut audio-video.

Galaxy Tab Wi-Fi oferă utilizatorilor cel mai ridicat grad de mobilitate şi mai avansate experienţe multimedia, diferenţiindu-se de Galaxy Tab-ul original doar prin absenţa funcţiei de telefonie mobilă. Aceast dispozitiv poate fi achiziţionat în România din magazinele de specialitate.