Kingston Digital extinde familia de carduri microSDHC din clasa 10



Kingston Digital, Inc., divizia de memorie Flash afiliată la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă disponibilitatea cardurilor Kingston microSDHC din clasa 10, cu capacităţi de 4GB şi 8GB, care se alătură cardului de 16GB din clasa 10. Kingston va lansa în cel de-al doilea trimestru şi cardurile cu o capacitate de 32GB. Cardurile din clasa 10 garantează o viteză de scriere minimă de 10MB/s.


“Cardurile Kingston microSDHC clasa 10 sunt compatibile cu multe dintre cele mai recente telefoane mobile, printre care şi smartphone-urile cu sistem de operare Android, dispozitivele BlackBerry, camerele de înaltă definiţie şi tablet PC-urile”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Cardurile din clasa 10 oferă rate de transfer îmbunătăţite în timp ce diversitatea capacităţilor disponibile satisface cererea oricărui tip de utilizator.”

Kingston oferă un spor de mobilitate şi versatilitate prin introducerea acestor carduri în produsele
multi-kit, care includ un adaptor SD şi un cititor de carduri USB. Adaptorul SD le permite utilizatorilor să capteze imagini sau clipuri video cu ajutorul camerelor digitale, în timp ce cititorul de carduri oferă o alternativă simplă şi rapidă pentru transferul datelor pe un PC. Cardurile microSDHC din clasa 10 vor fi disponibile alături de multi-kit-uri până la sfârşitului lui martie.

În plus
faţă de cardurile din clasa 10, Kingston oferă şi carduri microSDHC din clasa 4 cu capacităţi de până la 32GB, atât ca produse
de sine stătătoare dar şi produse integrate în Multi-Kit-uri. Cardurile sunt oferite cu o garanţie pe viaţă şi asistenţă tehnică 24/7. Pentru mai multe

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) este producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie. Înfiinţată în 2008, compania Kingston Digital Inc. are sediul în Fountain Valley, California, SUA.

Kingston şi logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Celelalate mărci pot aparţine proprietarilor de drept.