Psihologul care o consiliază pe fetiţa Columbenilor: "Irinuca îşi rupe păpuşile, le bate, le trage de păr"



Lucian Iordănescu, un psiholog, care este de mult timp prieten cu Irinel Columbeanu şi care o consiliază pe micuţa Irina este şocat de comportamentul fetiţei.


Acesta susţine că Irina nu se joacă frumos cu păpuşile ci le bate şi le trage de păr.

"În general, copiii fac ceea ce văd şi modul în care sunt trataţi de adulţi se răsfrânge asupra comportamentului lor. Irinuca îşi rupe păpuşile, le bate, le trage de păr. Gesturile ei spun multe. Fetiţa suferă, dar un copil de patru ani uită şi îşi revine pe măsură ce echilibrul se va reinstala în viaţa ei", a declarat Lucian Iordănescu, psihologul prieten cu Irinel Columbeanu, pentru ziarul ring.

Iri vine la consiliere însoţit de avocată

"Domnul Columbeanu nu are nevoie de consiliere. Este echilibrat. Când ne vedem, discutăm amical. Ne-am cunoscut acum câţiva ani şi de atunci am rămas amici. La întâlnirile noastre vine întotdeauna însoţit de unul dintre avocaţii dânsului, o doamnă care, de asemenea, îmi este amică", explică psihologul lui Iri.

Susţine că Irinel ştie ce pastile lua Monica

"Irinel ştia ce pastile lua Monica. Şi nu doar el mi-a spus denumirea lor, ci şi apropiaţi ai cuplului. Sunt controversate acele pilule şi au multe efecte adverse", mai spune psihologul.