Despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe: E cacealma?



Un expert in tehnicile de manipulare sustine ca exista cel putin zece semne ca despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe este regizata.

Scandalul din ultimele zile generat de "divortul" dintre Pepe si Oana Zavoranu a atras atentia unui specialist in tactici de manipulare. Un fost angajat al SRI a analizat pentru CANCAN, pas cu pas, scandalul care are, potrivit specialistului, toate elementele necesare unei regii bine puse la punct si atent coordonate. Scopul? O explozie de imagine pentru protagonistii care intrasera intr-un con de umbra si, evident, o caruta de bani. Iata indiciile care creioneaza un inteligent scenariu de manipulare.



1. Primul moment atipic si care a ridicat suspiciuni a fost cel in care Oana Zavoranu a fost surprinsa de paparazzi iesind de la solar cu fata acoperita. Gestul a fost facut pentru a atrage atentia ca ceva este in neregula, astfel ca privirile au ramas atintite asupra ei, iar oamenii au devenit curiosi sa afle amanunte.

2. Interventia lui Costin Marculescu la emisiunea "Un Show Pacatos". Prieten bun cu Pepe si Oana, acesta a ramas stupefiat la aflarea vestii ca s-au despartit, insistand sa spuna ca, daca ar fi fost ceva in neregula cu mariajul lor, el ar fi stiut. A mers pana acolo incat a declarat ca-si taie o mana daca aceasta stire este reala. La fel ca el au reactionat mai multi apropiati ai cuplului, declarand in cor ca o despartire intre Oana si Pepe este imposibila. Cuplul nu avea deci "probleme existentiale".

3. Relatia lui Pepe cu ziaristii. Cantaretul a fost permanent reticent fata de acestia, ba chiar pornit impotriva lor. Brusc, artistul si-a revizuit atitudinea, devenind aproape prietenul lor.

4. Sincronizarea perfecta intre declaratiile Oanei si ale lui Pepe si intre aparitiile lor "pe sticla". Cei doi au pus practic "monopol" pe cele mai importante posturi TV.

5. Momentul ales. Pe piata exista in faza incipienta un scandal cu doua personaje de notorietate. Divortul Monicai intentat lui Irinel Columbeanu. Aparitia despartirii-surpriza dintre Oana si Pepe a dus ceea ce se numea "divortul anului" pe locul doi.

6. Razboiul celor doi se poarta cu manusi. Desi amandoi au "gura mare" si ameninta, nici Oana si nici Pepe nu sar decisiv la gatul celuilalt. Niciunul nu face "dezvaluiri incendiare".

7. Termenul foarte lung pentru un divort (5 octombrie). Acesta putea fi rezolvat simplu, intr-o singura zi, la notariat, de comun acord.
Chiar daca Pepe a iesit la TV sa se declare nemultumit de termen, explicatia sta in declaratia Oanei, cum ca, orice ar cere el, ea face invers, punand astfel capat intrebarilor pe aceasta tema.

8. Atitudinea familiei lui Pepe. Nicio ruda de-a cantaretului nu-si da cu parerea sau nu "sare" la gatul Oanei. Toti se comporta ca si cand le-ar fi teama de ridicol.

9. De ce evita confruntarile directe? Le este teama ca, fiind pusi fata-n fata, se vor da de gol?

10. Miza? Banii. Oana s-a ales cu un job stabil la Antena 1, iar lui Pepe i-a crescut cota semnificativ in concerte. Cei doi au enorm de castigat din acest scandal. Tot scandalul are indiciile unei manipulari inteligente"


Ghicitoarele "Queridei" au făcut dezvăluiri incendiare pentru CANCAN: "Lu' Oana i s-a făcut vrăji! De Pepe nu se prinde, că este ţigan!"


După ce CANCAN a dezvăluit că Oana Zăvoranu a fost noaptea la ghicitoare, reporterii noştri au reuşit să afle ce au discutat vrăjitoarele cu "Querida" şi cine a "lucrat-o" pe vedetă cu blesteme şi babe specializate în magie neagră.

"Oana simte o energie negativă asupra ei. Eu cred că mama ei i-a făcut farmece, poate şi mama lui, că nici mama lui nu a fost de acord (cu relaţia dintre ei n.r.). De Pepe nu se prinde vrăjitoria, că este ţigan. Noi ne-am cunoscut cu părintii lui la un restaurant şi a fost discuţia despre chestia asta (că nu sunt de acord cu relaţia cu Oana - n.r.). Ea şI cu Pepe se vor împăca dar mai târziu, cu siguranţă, pentru că se iubesc amândoi. Dar din câte am verificat eu aşa, în mare, nu vrea niciunul din ei să cedeze. Dacă n-ar avea nimic Pepe cu ea (dacă nu ar iubi-o - n.r.) ar lua-o de gât, ar da-o afară şi gata, că din ce am înţeles e casa lui. Ceva, ceva e între ei. Şi-a băgat necuratu' coada între ei. Duşmănia de la mama lui şi dusmănia de la mama ei s-a legat cap în cap şi uite, i-a ajuns despărţirea. Eu din altă parte nu văd, nu văd de la cineva străin de pe stradă. El amantă nu are, cu siguranţă, ea amant nu are. De aici se leagă invidia şi duşmănia asta dintre părinţi. Asta i-a afectat pe amândoi, nici el nu ştie ce se întâmplă cu el, e dezorientat total. Se iubesc dar nu vor să-şi arate unul altuia. El o iubeşte pe ea mai mult decât ea pe el. El nu este plecat de lângă Oana din propria lui voinţă, el este plecat prin prisma farmecelor făcute de la cineva apropiat lui şi blestemul puternic vine de la mă-sa (mama Oanei Zavoranu n.r.)", au declarat pentru CANCAN vrăjitoarele Zăvorancei.



"Vadim a avut o problemă cu argintul viu"

Cele două vrăjitoare nu sunt deloc străine personajelor publice. Acestea au declarat că au mai avut şi alti client celebri: "Vadim Tudor a avut o problemă. Domnul Vadim a avut o problemă foarte mare cu argintul viu. Corina Chiriac, m-a luat dintr-o revistă, tot aşa a avut problemă cu argintul viu. A avut o răzbunare pe viaţă şi pe moarte. După ce i-am descântat şi l-am scos din ea, chiar la dânsa acasă, a doua zi i-a luat foc maşina în fata porţii. Âsta a fost semn făcut pe ea de moarte, că putea să moara în maşina" au conchis cele două vrăjitoare.