Oana Zavoranu si Pepe: Despartire regizata?



Scandalul sexual in care sunt implicati se spune ca este un aranjament tocmai pentru a reveni in forta in media, dupa ce afacerile le-au cazut, iar Pepe nu mai e chemat pe la concerte. Zavoranca n-a pus mana pe averea maica-sii, asa ca Pepe si cu Oana o duc din ce in ce mai rau. Acum s-a lansat scenariul conform caruia Oana ar fi parasit domiciliul conjugal.
Pepe a venit singur la botezul fiului jurnalistei Mara Banica




Tânărul care s-a îndrăgostit ca un dement de Zăvoranu şi care a şi fost surprins în compania vedetei într-o noapte de noiembrie este căsătorit, nas de cununie fiindu-i chiar Calin Popescu Tariceanu. Relatia cu presupusul ei iubit, politicianul Tudor Ionescu, zis Tudy, este una la fel de complicata, daca o fi si adevarata. Oricum, daca este vorba despre un aranjament, atunci e pus la cale impreuna cu politicianul.

Despartirea dintre Oana si Pepe pare iminenta, daca e sa ne luam dupa tabloide. Nici unul dintre ei nu recunoaste ca s-au separat, dar in fiecare zi ies la iveala amanunte incendiare despre relatia Oanei (37 de ani) cu politicianul Tudy (26 de ani).

pepe divort oana zavoranu Si iata ca acum, la o saptamana de la aparitia zvonului ca mariajul dintre Oana si Pepe se va destrama, apar si primele confirmari. Astfel, solistul a venit singur sambata dupa-amiaza la botezul fiului jurnalistei Mara Banica, desi era asteptat alaturi de sotia lui.

Nebarbierit si trist, Pepe a zabovit doar o jumatate de ora la petrecere, timp in care a ciocnit un pahar de sampanie si a stat putin de vorba cu prietenii lui.I ntrebat de presa care este relatia cu sotia sa el a spus ca este una buna, dar nu a dorit sa comenteze mai mult. Dupa anumite voci, se pare ca si Mara Banica este implicata in aceasta afacere.

pepe divort oana zavoranuCostin Mărculescu nu se poate obisnui cu ideea despartirii celo doi

"Am vorbit cu amândoi, nu voi ţine niciodată parte cuiva, dar cel mai important lucru este că, deşi s-au separat, fiecare mi-a declarat că îl iubeşte pe celălalt, ceea ce îmi dă speranţa că există măcar câteva şanse de împăcare. Oana trece printr-o perioadă de depresie din cauza procesului cu mama ei, care a deposedat-o mişeleşte de averea moştenită, iar acest scandal interminabil a dus la deteriorarea relaţiei dintre ea şi Pepe", a spus apropiatul cuplului.

Tudy e un pusti pe langa Oana

tudy iubit oana zavoranuTudor Ionescu (26 de ani) zis Tudy a emigrat din România în Belgia în adolescenţă, înainte de terminarea liceului.

Pasionat de mic de politică, el a absolvit cursurile Facultăţii de Politică şi Ştiinţe Sociale ale Universite Libré de Bruxelles (ULB) şi alte cursuri post-universitare în domeniu.

Simpatizant al Partidului Naţional Liberal, el a fost angajat în Parlamentul European, în ianuarie 2009, acolo unde lucrează şi în prezent.

Din toamna anului trecut, însă, se pare că el s-a mutat din nou în România, special pentru a se întâlni cat mai mult cu Oana Zăvoranu, sotia lui Pepe.