Bianca Dragusanu: A aruncat florile a pastrat masina



Desi dupa ce designerul i-a daruit asistentei lui Capatos un bolid de 100.000 de euro parea ca acestia se indreapta spre o impacare, lucrurile au luat recent o turnura neasteptata.



Bianca Dragusanu si-a sarbatorit vineri seara ziua de nastere intr-un club din Capitala. Toti prietenii dragi i-au fost alaturi, inclusiv Lavinia, fosta ei colega de apartament, care a venit din Londra special pentru aceasta petrecere. In aceste conditii, Catalin Botezatu nu a avut nicio scuza sa lipseasca, si totusi a facut-o. Designerul si-a motivat absenta printr-un contract pe care il avea de onorat la clubul Bamboo din Brasov si i-a trimis la club un buchet de trandafiri, insa, chiar si asa, indrazneala lui nu a fost trecuta cu vederea de sarbatorita. Aceasta a avut grija sa-l taxeze pentru tupeul de a o pune pe locul doi. Desi in ultima vreme sentimentele dintre ei pareau sa intre din nou intr-un registru amoros si toti apropiatii lor vorbeau de o impacare, mai ales dupa ce Bote i-a facut cadou o masina, dupa seara de vineri situatia s-a intors la 180 de grade. A doua zi dupa petrecere, Bianca a mers la aeroport sa-si conduca niste prieteni. In drum spre Otopeni, a oprit masina si, "camuflata" de balariile uscate de pe camp, a coborat si a aruncat un buchet mare de trandafiri - florile primite de la Bote.

Se intinde sa ia buchetul abandonat de cu o seara inainte
pe bancheta din spate a masiniisi il arunca in balariile de pe
marginea drumului


Nu mai incape nicio indoiala ca roscata este foc si para pe designer, iar gestul ei, desi poate fi catalogat drept o grosolanie iesita din comun, vorbeste de la sine.