Tatuaje sprancene



Sprancenele au un rol deosebit de important in simetria fetei. Reprezinta singurul loc unde "putem umbla" mai usor si modifica asa cum dorim. Tot sprancenele sunt cele care pot reda o multime de stari si sentimente: de la bucurie si mirare pana la furie si nemultumire, fiind stiut faptul ca acolo sunt concentrati cei mai multi muschi ai fetei.




Procedeul de tatuare se efectueaza in conditii de igiena maxima. Aparatul este de ultima generatie, nu doare, nu face zgomot. Pigmentii sunt naturali, testati dermatologic. Ustensilele sunt sterile iar consumabilele (acele) sunt de unica folosinta. Se foloseste o solutie de lidocaina pentru anestezie locala. Tatuajul nu produce efecte secundare si nu afecteaza firele de par existente. Este un procedeu de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei (fara a atinge straturile vascularizate) si raman in piele o perioada de 2-5 ani.

Forma si culoarea le stabilesc dupa ce stau de vorba cu clienta si ii desenez din creion diferite forme ce cred ca i s-ar potrivi cu forma fetei, culoarea ochilor, parul si personalitatea.

Cand este recomandat un tatuaj semi-permanent?
1. Cand au devenit prea rare sau forma lor nu mai este cea pe care ti-o doresti.
2. Cand sunt prea deschise la culoare sau foarte putin vizibile
3. Cand ai semne sau cicatrice
4. Cand te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare dimineata
5. Cand vrei sa arati bine in orice moment al zilei.

Dupa ce v-ati facut un tatuaj de sprancene, tot ce aveti de facut este sa pensati ce este in afara tatuajului, dupa forma data. Nu mai exista riscuri sa gresiti.