Liviu Varciu a plans de ziua lui!



La schimbarea prefixului, Liviu Vârciu a organizat o petrecere de pomină alături de cei mai apropiaţi prieteni ai săi, rude şi actuali sau foşti colegi. Pepe şi "tâlharul" Jean de la Craiova au făcut show pe ritmuri de manele şi muzică lăutărească.



Pepe, Oana Roman, Ioan Isaiu, Jean de la Craiova, Costin Mărculescu, Radu Groza, Costi Ioniţă, Giulia Jianu şi soţul său, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Oana şi Viorel Lis, acestea sunt doar câteva din persoanele care au fost prezente la împlinirea a 30 de primăveri pe care Liviu Vârciu şi le-a serbat joi seara, la centrul de evenimente Ambasad'Or din Otopeni. Întâmpinaţi încă de la intrare chiar de către sărbătorit, invitaţii au fost poftiţi la mesele pe care Liviu le-a aranjat cu atenţie.

După ce s-au acomodat cu locul şi au savurat câte un pahar de vin, Vârciu a trecut la microfon şi i-a salutat pe toţi cei prezenţi, pregătind câte un scurt discurs haios pentru fiecare în parte. Când s-a oprit la Adelina, artistul s-a auto-prezentat "sunt Liviu Vârciu, fostul soţ al Adelinei", spre amuzamentul general.

Apoi, după ce a deschis sesiunea de recitaluri cu piesa "Ochii tăi", Liviu a avut un moment de tristeţe, amintindu-şi de cel mai traumatizant moment din viaţa sa, şi anume decesul fratelui său, survenit în vara anului trecut. Cerându-şi scuze faţă de cei prezenţi, sărbătoritul a lăsat microfonul şi s-a retras în baie, unde a plâns în hohote minute bune! Mama artistului era deja în lacrimi, având aceleaşi trăiri ca şi Liviu.


După acest moment emoţionant, Jean de la Craiova a preluat microfonul şi a început un recital în "forţă", care a ridicat de pe scaune aproape toată asistenţa. Nici Nicuşor Stan, gazda petrecerii, nu a stat cu mâna în sân, ci i-a pregătit sărbătoritului un imens tort de fructe. "La noi este un obicei, sărbătoritul cu partenera să taie tortul, aşa e frumos", a spus Jean, cu trimitere către Adelina, care a lăsat asistenţa cu gura căscată prin ţinuta de gală pe care a abordat-o la acest eveniment. În replică, Liviu a luat microfonul din mâna cântăreţului şi a spulberat absolut orice suspiciune: "Eu nu am parteneră, eu tai tortul cu mama mea!".


Un alt moment gustat de public a fost cel în care Liviu alături de Pepe şi de Jean au cântat fiecare câte o strofă pe cunoscuta melodie "Cikalaka", improvizând versurile. Liviu a mărturisit mai în glumă, mai în serios că, după ce s-a despărţit de Oana Zăvoranu, Pepe a devenit un real pericol, temându-se de succesul pe care latino-lover-ul ar putea să-l aibă în rândul reprezentantelor sexului frumos. Petrecerea s-a spart în jurul dimineţii, după un adevărat maraton muzical susţinut de "tâlharul" Jean, aşa cum îl alintă Liviu pe prietenul şi colegul său.