"I-a furat geanta Andreei Marin"



Andreea Marin si Alexandru Ciucu s-au luptat pentru o geanta! Castigatoarea a fost Alina Sorescu



Luni seara, in cadrul evenimentului oficial de lansare a primului magazin Gucci din Romania, Alexandru Ciucu a licitat alaturi de Andreea Marin pentru o geanta unicat. Designerul a cumparat geanta pentru sotia sa, cantareata Alina Sorescu.


Pentru ca Alina Sorescu nu l-a putut insoti la eveniment, Alexandru Ciucu a vrut sa-i faca o surpriza sotiei sale, licitand una dintre cele sapte genti unicat ale brandului Gucci. "E o licitatie pe care am facut-o fara ca Alina sa stie, ea nu este prezenta in seara asta
aici pentru ca nu a putut sa ajunga, deci cand ajung acasa o sa vad ce patesc", a declarat amuzat Ciucu in cadrul galei. Geanta de culoare violet a fost licitata si de Andreea Marin, care si-ar fi dorit-o pentru fiica ei Violeta. Ea a inceput licitatia de la 1.000 de euro, insa a pierdut in fata lui Ciucu.
Designerul a vrut-o cu ardoare, dorind sa-i faca o surpriza placuta sotiei sale, dar si sa ajute in acelasi timp copiii defavorizati, asa ca a marit miza brusc, adjudecandu-si geanta la pretul de 1.500 de euro. De mentionat ca evenimentul a fost organizat pentru copii fara posibilitati, iar toti banii stransi vor ajunge in conturile UNICEF si vor fi folositi pentru a ajuta copiii romani care nu au suficiente resurse pentru a putea merge la scoala.