El este motivul despartitii Oanei Zavoranu de Pepe?



Dupa ce CANCAN a anutat in exclusivitate despartirea Oanei Zavoranu de Pepe, o noua informatie face sa se cutremure casnicia celor doi: ea ar avea un iubit si ar planui chiar sa divorteze pentru acesta! Povestea extraconjugala duce catre un om politic, pe care ziarul nostru l-a surprins in compania Zavorancei la sfarsitul anului trecut: liberalul Tudor Ionescu, zis Tudy.


Lumea mondena este zguduita de un nou scandal cu iz de divort: Oana si Pepe sunt pe punctul de a-si spune adio. Ziarul CANCAN de ieri a publicat informatia conform careia Pepe ar fi parasit domiciliul conjugal cu o destinatie deocamdata necunoscuta, in timp ce Oana s-a izolat de ceva vreme si a inceput sa se poarte tot mai ciudat. Iata ca, odata sparta "buba", ne-au parvenit noi informatii in legatura cu motivele acestei despartiri. Este vorba despre relatia pe care Oana o are cu un tanar politician, pe numele sau Tudor Ionescu, de 26 de ani. Cei doi au fost fotografiati in ultima noapte de noiembrie, anul trecut, cand ieseau la ora trei dimineata dintr-un local bucurestean. Atunci, Zavoranca a facut scandal si l-a prezentat pe partenerul ei drept "deputat in devenire".



Insa ceea ce parea o amicitie ceva mai stransa ajunge acum o foarte interesanta poveste de dragoste. Conform unor apropiati ai lui "Tudy" Ionescu, acesta este de ceva vreme in culmea fericirii si declara sus si tare ca se va insura cu Oana Zavoranu dupa ce ea va divorta de Pepe! "El este un baiat inteligent, dar naiv, provine dintr-o familie dezorganizata, noua ne e teama sa nu se pacaleasca de aceasta data, pentru ca pare indragostit pana peste cap!", ne-a declarat un prieten de-al politicianului. Acesta a adaugat ca "Tudy" s-a intors special pentru Oana de la Bruxelles, Belgia, unde lucra la Parlamentul European. In sprijinul acestor afirmatii vin si marturisirile de indragostit ale lui "Tudy", care scrie pe pagina sa de Facebook declaratii de dragoste trimise catre iubita sa: "Nu pot sa fiu decat fericit, daca ma vad in ochii tai... in problemele si bucuriile tale... iar daca voi face parte din tine, inchide ochii dulce gand si da-mi ce nu mi-ai dat niciodata... iar eu ma voi da pururea pe mine", spune, vizibil indragostit, "Tudy".
Conform apropiatilor lui Tudor Ionescu, legatura lor nu se rezuma doar la spatiul virtual. "Pana acum nu i-ati prins mai des impreuna pentru ca sunt foarte discreti si se vad in secret", ne-a mai spus unul dintre prietenii politicianului.
Daca ceea ce le povesteste "Tudy" apropiatilor sai este real, se explica de ce, la aflarea vestii ca despartirea ei de Pepe nu mai e un secret, Oana nu a negat informatia, dar a tinut sa specifice - printr-un SMS pe care i l-a trimis miercuri seara lui Dan Capatos, in timpul emisiunii "Un Show Pacatos" - ca nu s-a nascut barbatul care sa o paraseasca. Pana la inchiderea editiei, Tudor Ionescu nu a putut fi contactat.