Plasa de stele Marilena Chelaru



Marilena Chelaru surprinsa in mijlocul unui fenomen paranormal la "Plasa de stele"
Duminica, 8 mai, de la ora 20:20, Dan Negru intinde din nou navoadele in fascinanta lume a actorilor de comedie. Marilena Chelaru ajunge fara sa vrea in mijlocul unui fenomen paranormal.

Indragita actrita a cazut in plasa lui Negru cu „ajutorul" unui prieten care a acceptat imediat sa se implice in realizarea farsei. Aflati pe drum spre Giurgiu, unde urmau sa aiba un spectacol, prietenul artistei a rugat-o sa se opreasca cu el la mormantul surorii sale ca sa aprinda o lumanare.



In cimitir, in apropierea mormantului unde complicele trebuia sa o aduca pe Marilena, echipa de la farse a regizat o inmormantare a unui individ care se sinucisese. Alaiul funerar - actorii echipei de fapt, au recunoscut-o pe victima, au asaltat-o , lucru total obisnuit pentru o vedeta, si au rugat-o sa aprinda si ea o lumanare pentru defunct. Fire sensibila, Marilena nu a avut puterea sa ii refuze, numai ca din acel moment lucrurile au inceput sa devina din ce in ce mai bizare.

Echipa lui Dan Negru a mizat pe faptul ca artista este pasionata de fenomenele paranormale si a dorit sa-i ofere o experienta inedita. Lumarea aprinsa nu numai ca nu se mai stingea, ba chiar se reaprindea singura. Lucrurile de pe masa aranjata pentru pomenire au inceput sa zboare in jurul victimei, 300 de porumbei au aparut din neant si au inceput sa zboare pe deasupra artistei. Si ca si cand toate acestea nu ar fi fost suficiente, mortul a inceput sa leviteze.

Cosmar sau realitate? Sigur asta a fost intrebarea din mintea Marilenei Chelaru. Daca mai este inca fana fenomenelor paranormale, telespectatorii vor putea afla duminica, 8 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele".