Florin Melciu si-a lasat colega de partid gravida



O telenovela cu iz de scandal mostruos a izbucnit in interiorul Partidului National Liberal dupa ce unul dintre membrii marcanti ai formatiunii politice ar fi intretinut relatii sexuale cu o colega, pe care ar fi lasat-o gravida.

Cristina Malanca, o ialomiteanca in varsta de 28 de ani, a depus de curand o declaratie care a ajuns cu numar de inregistrare la sediul PNL. In respectiva "sesizare", Cristina, membra a filialei sectorului 2 Bucuresti, explica intr?un stil extrem de plastic cum a fost sedusa, "posedata" si apoi abandonata de Florin Melciu (29 de ani), un fost candidat la colegiul 6 din sectorul 2 al Capitalei, din partea liberalilor, pentru un loc la Camera Deputatilor. Sub pretextul unui scandal izbucnit in cadrul filialei de sector, Cristina Malanca a fost contactata de Melciu pe o retea de socializare, si acesta s-a angajat sa-i rezolve problema colegei, intrata in dizgratia sefilor ei.


Dupa cateva schimburi lapidare de mesaje pe Facebook, Cristina si Florin au convenit sa se intalneasca la o cafea pentru a discuta "cazul". Cu ocazia Martisorului, femeia a fost invitata intr-un loc discret, care s-a dovedit a fi in cele din urma "un salon de masaj si jacuzzi", acolo unde domnul Melciu parea sa fie un client de vaza, dupa modul cum a fost tratat de angajate. Discutia dintre cei doi a inceput sa se inchege la un pahar de whisky, iar apoi colegii de partid au plecat, conform declaratiei Cristinei, spre jacuzzi, "unde se aflau lumanari aprinse si pahare de bautura la gheata, insa nu si costume de baie". Ialomiteanca sustine ca Melciu i-a marturisit ca ar fi "extrem de lenes in ale sexului, dar ca nu exista motive de ingrijorare cu privire la discretia acestuia". Malanca a scris in declaratia care a ajuns la sediul PNL ca a avut relatii sexuale cu Florin Melciu, apoi acesta s-a scuzat ca trebuie sa plece la o intalnire extrem de importanta.
Acolo s-a incheiat si ultima discutie intre cei doi colegi de partid, incercarile ulterioare ale femeii de a mai sta de vorba cu Melciu fiind sortite esecului. Insistenta Cristinei avea un temei bine fondat, avand in vedere ca fata a ramas insarcinata, iar, conform declaratiei ei, Melciu fusese singurul ei partener din acea perioada. Desi nu au mai vorbit deloc, se pare ca Florin Melciu a aflat de cele intamplate si a contraatacat "finantand un articol extrem de denigrator la adresa Cristinei", aparut in ziarul local "Independent". In incheierea "sesizarii" depuse de Malanca la sediul partidului aceasta motiveaza gestul sau prin dorinta de a pune capat jocurilor meschine ale domnului Melciu si "pentru a nu aduce atingeri filialei Partidului National Liberal a carei membra sunt".