Irinel a sechestrat executorul judecătoresc şi a ascuns-o pe Irina! Poliţia a intrat în forţă



Ajutorul executorului a spus că superiorului ei nu i se permite să iasă. Un lăcătuş mecanic îi sparge poarta lui Irinel Columbeanu cu un ciocan.


Monica a reuşit să intre într-un final în curtea casei de la Izvorani şi a alergat într-un suflet către uşa vilei pentru a putea să-şi ia micuţa. Motivul pentru care Irinuca nu este deja în braţele mamei sale este că Irinel nu a vrut să o încredinţeze Monicăi ci doar executorului judecătoresc. Acest lucru nu a fost posibil, întrucât în decizia definitivă este notat că Irina trebuie încredinţată exclusiv mamei sale, nu prin intermediari.


Domna Columbeanu a reuşit să intre în căminul de la Snagov, numai după ce poarta de intrare a fost spartă cu un ciocan. În acel moment, atât Moni cât şi avocata ei au intrat în curte după mai bine de 2 ore în care au fost ţinute în faţa porţii. Irina şi-a luat mama în braţe şi a fost extrem de fericită să o revadă. Avocatul Monicăi a declarat că Irinel s-a opus tot timpul executării, ba chiar a mers până la extrem şi a ascuns-o pe micuţă, pentru ca Monica să nu îi ia fiica.