Promisiunea ep 70

Promisiunea ep 70

Promisiunea ep 69

Promisiunea ep 69

Karaoke la Brasov

Mii de brasoveni s-au adunat la cel mai mare karaoke din România!
Vineri seara incepand cu orele 21.00, mii de brasoveni au luat cu asalt Piata sfatului din oras pentru a le dovedi artistilor preferati ca au talent la cantat.

Burlacul 12 mai 2011

Vezi care vor fi fetele eliminate de Burlacul Edward.
Cel de-al treilea episod „Burlacul" difuzat joi, 12 mai, de la 20:20 la Antena 1 abunda de conflicte si reprosuri. Toate concurentele simt nevoia sa ii reproseze Burlacului ca nu are ochi decat pentru Cezara. Convins ca lucrurile nu stau deloc asa, Edward pur si simplu nu mai are forta sa combata toate acuzele si renunta.

Plasa de stele Catalin Crisan

Catalin Crisan a acceptat sa faca reclama la o noua marca de zahar, fara sa aiba nici cea mai mica banuiala ca in spatele povestii se afla de fapt o capcana marca Dan Negru. Cat de sifonat a iesit artistul din mainile echipei de farsori, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 15 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

Plasa de stele Adina Heaven

Adina de la Heaven ingroasa randurile artistilor care au cazut fara menajamente in plasa intinsa cu precizie de campionul divertismentului, Dan Negru. Cum s-a descurcat frumoasa interpreta, aruncata direct in mijlocul unui scandal de proportii, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 15 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

Corina Bud si Edi pe primu loc la Dansez pentru tine pe 13 mai

Cei doi i-au lăsat fără suflare pe oamenii din public dansând pe ritmuri indiene. Notele de 10 au curs în valuri, iar dansul lor a părut desprin de pe platourile de filmare de la Bollywood. Singurul care ar fi avut ceva de comentat a fost Mihai Petre, dar din fericire pentru concurenţi, el a fost nevoit să arate doar nota secretă.

Culoarea fericirii ep 190

Culoarea fericirii ep 190

Culoarea fericirii ep 189

Culoarea fericirii ep 189

Nicu Maharu a pierdut 170.000 de euro la ruleta

Si vineri, si 13! Zi neagra pentru Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual! A pierdut 170.000 de euro la ruleta
Fostul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, a trait ieri momente incredibile, trecând de la extaz la agonie. Pus pe fapte mari într-un cazinou din Capitala, Maharu a pierdut 170.000 de euro, dupa ce a jucat aproape 30 de ore la ruleta.