Nunta regala noutati – Printul William si Kate Middleton in direct pe 29 aprilie 2011

De ce este atat de spectaculoasa aceasta nunta? Simplu, ca este prima nunta regala care “prinde” tehnologia internetului intr-o atat de mare dezvoltare. Ganditi-va, am sau nu am dreptate? Care nunta a mai avut atatea cai de comunicare, la un asemenea nivel? Va dati seama, practic exista posibilitatea ca intreg globul sa vada in direct nunta regala a secolului.

Nu stiu cata sarbatoare veti simti voi maine, dar este clar ca Londra este la mare sarbatoare, in acest sens vorbesc cele cateva poze de mai jos:


Culoarea fericirii ep 177

Culoarea fericirii ep 177

Culoarea fericirii ep 176

Culoarea fericirii ep 176

Culoarea fericirii ep 175

Culoarea fericirii ep 175

Culoarea fericirii ep 174

Culoarea fericirii ep 174

Iubiri secrete ep 53

Iubiri secrete ep 53

Iubiri secrete ep 52

Iubiri secrete ep 52

Dragoste dulce amara ep 25

Dragoste dulce amara ep 25

Dragoste dulce amara ep 24

Dragoste dulce amara ep 24

"Borcea va renunta la divort!" Vasile Turcu crede in miracole

Fostul actionar dinamovist este convins ca bunul sau prieten isi va continua drumul alaturi de sotie.

Vestea despartirii iminente dintre Mihaela si Cristi Borcea, dar si casatoria cu Alina Vidican, i-a impartit pe apropiatii familiei. Vasile Turcu este convins ca toate intamplarile din ultima vreme se vor dovedi simple speculatii de presa, iar Cristi si Mihaela isi vor continua in cele din urma casnicia. "Imi pare rau de cozonacul pus pe masa presei in Saptamana Alba. Eu cred ca vor renunta la divort. In maximum doua saptamani. O sa fie o rasturnare de situatie, ca la fotbal. Cum azi au fost nori, maine ar putea sa fie soare. Suntem barbati, cu totii mai gresim, dar sotiile ne iarta", si-a exprimat parerea Vasile Turcu la CANCAN TV. Un alt bun prieten al familiei Borcea, Catalin Botezatu, considera divortul elegant ales de cei doi ca fiind cea mai buna solutie. "Dupa 22 de ani de casnicie, daca nu mai exista dragoste, este bine sa-i dai partenerului libertate. Pana la urma este posibil sa se intample orice, este bine sa asteptam. Mihaela este o femeie puternica si isi poate reface viata", a spus si Vasile Turcu pentru CANCAN TV. Referitor la relatia cu Alina Vidican, Botezatu a precizat: "Este posibil orice, langa ea
sa-si gaseasca bucuria sau langa ea sa nu fie la fel de fericit".