GreatWall Hover - Cel mai ieftin SUV

N-ai bani de un SUV decent? Nu îţi permiţi nici măcar un Suzuki Jimny sau un Dacia Duster. Avem soluţii chinezeşti!

Motorul de 2.4 litri scoate 120 cai putere, suficient pentru a mişca în mai puţin de 3 minute aceste două tone de cuceriri tehnice chinezeşti. Sigur, motoarele normale scot 150 sau 170 cai, dar ţineţi minte că aici vorbim de un motor pe care Mitsubishi l-a lansat în 2003, comparaţiile nu îşi au locul.

Au furat bancomatul cu excavatorul! VIDEO

Politistii din Miami au de rezolvat un caz inedit - furtul unui bancomat cu... excavatorul. Numai ca, odata prinsi, hotii vor fi acuzati, de fapt, de trei furturi: cel de la banca, dar si furtul excavatorului si camionetei cu care a fost transportat bancomatul.

Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011 - oferte speciale de primavara

Kaspersky Lab România a anuntat, sub sloganul „Doar te simţi în siguranţă sau chiar eşti?”, oferte speciale pentru soluţiile de securitate Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011, în perioada 4 aprilie – 4 iunie 2011.

Turneul final Euro U17 – vezi cu cine e Romania in grupa

Turneul final pentru jucatori sub 17 ani se va desfasura in perioada 3-15 mai in Serbia. Romania s-a calificat pentru acest turneu final. Iata componenta celor 2 grupe:

OZN filmat deasupra Madridului VIDEO

Filmarea facuta de un cameraman amator pe 4 aprilie a starnit controverse - sunt persoane care sunt convinse ca obiectul zburator, stralucitor este nava extraterestrilor, in timp ce multi sunt convinsi ca e doar o iluzie optica sau o facatura.

Nimeni nu va sti exact despre ce a fost vorba, dar in constiinta mai multor persoane vor ramane aceste imagini.

Obiectul luminos, care palpaia, a plutit cateva minute deasupra capitalei spaniole Madrid, apoi a disparut brusc.

Burlacul - Edward Popescu Strohlen VIDEO

Edward Popescu Strohlen este protagonistul celui de-al doilea sezon Burlacul, ce urmează a fi difuzat la Antena 1 în această primăvară.

Filmulete cu Tudy Ionescu

Filmuleţul cu Tudy Ionescu pe care îl aştepta o ţară întreagă, marţi după-amiază, la Happy Hour (Pro TV), a ajuns în posesia Click!

Aşa cum Pepe a promis de câteva săptămâni, protagonistul este Tudy, amantul Oanei Zăvoranu, în ipostaze incendiare.

Cel care de acum poate fi numit politicianul-porno ne arată că este AS în arta masturbării şi presupunem că se descurcă mai greu la practică din moment ce Oana nu a rămas gravidă până acum.

Super haios: «Tudy, la ce te gândeai când făceai lobby?»