Monica Columbeanu a castigat custodia Irinei

În urmă cu câteva minute, magistraţii Tribunalului Bucureşti au luat decizia finală în procesul dintre Irinel şi Monica Columbeanu cu privire la custodia provizorie a Irinei. Astfel, până la soluţionarea procesului de divorţ, judecătorii au decis ca micuţa să fie încredinţată spre creştere mamei.

Oana Zavoranu NU este insarcinata!

Pacienta Oana Zavoranu nu este insarcinata, anunta medicul specialist care o are in grija la spitalul CFR 2, din Bucuresti. Doctorii de acolo pot confirma faptul ca in ultimele sapte zile, nici nu a existat o sarcina.

Ceea ce ridica semne de intrebare, avand in vedere ca declaratia ei, potrivit careia astepta un copil de la noul iubit, a fost facuta exact in urma o saptamana. Oana ramane insa internata, dupa ce duminica seara a lesinat intr-o cafenea din zona Dorobanti.

Trei râuri - un nou serial în premieră la Diva Universal

Pe 13 aprilie 2011, de la ora 22:00, la Diva Universal, va avea loc premiera serialului “Trei râuri”. Acesta va fi difuzat în fiecare miercuri la aceeași oră.

Faceţi cunoştinţă cu medicii de la clinică “Trei râuri” din Pittsburg. Nu este vorba de un spital obişnuit – este cea mai importantă clinică specializată în transplant de organe din ţară, unde medicii, donatorii şi beneficiarii sunt într-o permanentă cursă contra cronometru.

Facebook - Dependenta si pericolul retelelor de socializare

Tot mai multi romani petrec ore in sir, in fiecare zi, pe Facebook sau alt site de socializare, fara sa-si dea seama de pericolele care ii pandesc. De la hartuire si pana la a fi victima unei infractiuni grave, e doar un click distanta.

Irinel Columbeanu vrea sa dovedeasca ca Monica a fost prostituata!

Fara menajamente, Irinel Columbeanu a decis luni sa ii dea lovitura de gratie sotiei sale in procesul care trebuie sa stabileasca alaturi de cine va ramane fiica lor Irina, pana la finalul divortului.

Miliardarul de la Izvorani le-a dat judecatorilor marturiile unor prostituate care ar asocia-o si pe Monica Columbeanu cu cea mai veche profesie din lume!

Crysis 2

Fondată în 1999, compania germană Crytek a intrat rapid în liga exclusivistă a celor care au adus contribuții esențiale în progresul domeniului jocurilor PC. Ca şi id Software, Crytek nu a excelat în spus poveşti extraordinare sau creat atmosfere deosebite, dar a reuşit, cu un portofoliu relativ redus de jocuri, să împingă limitele tehnologice mai sus şi o dată cu ele şi pretenţiile jucătorilor.

Battle: Los Angeles (2011)

Cum sa faci un film de propaganda pentru Unchiu Sam?


1. in primul rand identifici un inamic. Dat fiind ca Unchiu Sam nu prea mai are inamici reali pe planeta asta putem lejer sa presupunem ca are intr-un alt colt al universului.


2. fixeaza locul bataliei. Los Angeles e un cadru potrivit intrucat au suficiente platouri de filmare si o plaja. Apoi aduci inamicii pe Pamant intrucat calatoria spatiala nu e destul de pusa la punct. Cea mai facila metoda de a-i aduce aici ar fi sub forma de meteoriti. Poti ascunde catralioane de nave in meteoriti, ele vor ajunge in regula.

Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson Xperia Play a foat azi lansat comercial în 11 ţări, cu peste 60 de jocuri disponibile. Probabil va ajunge rapid și în magazinele românești. Este primul smartphone certificat PlayStation, deci se pot juca unele din titlurile cele mai cunoscude dezvoltate pentru consola de jocuri. Tare sunt curios care va fi părerea împătimiților, ce va zice un proprietar de PSP.

Nokia pregătește 40 de telefoane mobile noi

Nokia pregătește 40 de telefoane mobile noi în 2011, dintre care 12 vor fi terminale smartphone, confom unor surse citate de HT.com. Ideea ar fi să combată popularitatea rivalilor cu un adevărat blitzkrieg de modele noi. Probabil cel mai rapid vor fi lansate telefoane Nokia accesibile, pentru a susține cota de piață. Alte detalii mai interesante nu sunt disponibile la ora actuală.

Audi R8 Spyder V10

Nu sunt multe de spus. Este Audi R8 Spyder V10 si un filmulet de 2 minute, cu imagini si locuri din Brazilia, imagini si locuri care nu par prea primitoare.

Modele noi BMW

BMW a anunţat oficial într-o conferinţă extraordinară de presă extinderea gamei cu o nouă categorie de automobile şi pregătirea unei facilităţi de producţie în România.

BMW are o tradiţie puternică în a deschidere noi segmente de automobile. A fost cazul,de fiecare data pentru modelele din gama BMW X (X5, X3, X6 şi X1), BMW Seria 5 GranTurismo sau BMW Seria 1 Coupe şi Cabriolet, fiecare inaugurând o nouă categorie de automobile premium. Acum, BMW intră încă o dată pe un nou teritoriu cu BMW Driver Utility Basic Automobile (D.U.B.A.).

Oana Zavoranu a incercat sa se sinucida?!

Interventii de urgenta la doua spitale din Bucuresti, pentru pacienta Oana Zavoranu, protagonista unui divort cu scandal si insarcinata cu noul iubit, dupa cum a anuntat. Ea se afla in grija doctorilor, dupa ce, sustin surse medicale, ar fi inghitit mai multe pastile si ar fi lesinat in casa.

Initial, a ajuns la spitalul de Urgenta Floreasca, insa specialistii au decis mutarea ei la spitalul CF2.

Masina care franeaza singura

Masina care franeaza in locul soferului, solutia pentru a reduce numarul accidentelor in Romania?

Cate un roman moare la fiecare sase ore intr-un accident de circulatie. In tara soferilor neatenti sau vitezomani, a pietonilor inconstienti si a carutelor, se cauta solutii care sa salveze macar cateva sute de oameni pe an.