Norul radioactiv din Japonia ajunge in Romania

Radiaţii emise de reactoarele de la Fukushima au fost înregistrate în Franţa şi Islanda, fiind de aşteptat să ajungă şi în ţara noastră în următoarele zile.

Tudy Ionescu mesaje catre Oana Zavoranu

Tudy Ionescu mesaje catre Oana Zavoranu

Pepe a mai dezvăluit câteva mesaje pe care soţia sa le-ar fi primit de la Tudy. Artistul a explicat că acestea au fost "decupate" dintr-o înregistrare.

"Au fost decupate dintr-un filmuleţ cu Tudy pentru Oana. Nu vă spun mai mult", a mai spus Pepe. Politicianul îi scria: "Nu trebuia să fii la cafenea acum, trebuia să fii cu mine!".

Depasirea vitezei legale cu 20 de km/h va fi sanctionata cu avertisment

Senatorii au adoptat, miercuri, cu 90 de voturi "pentru" şi o abţinere, o iniţiativă prin care o serie de contravenţii la regimul de circulaţie, precum depăşirea cu maximum 20 km/h a vitezei maxime admise, se vor sancţiona cu avertisment scris.
Iniţiativa propusă de senatorul PDL Florian Staicu modifică Legea privind circulaţia pe drumurile publice, prin refacerea sistemului de amenzi contravenţionale, în sensul introducerii avertismentului pentru mai multe contravenţii sancţionate până acum cu puncte-amendă.

Crysis 2 in Romania

Electronic Arts Inc. si Crytek GmbH, dezvoltatorii francizei Crysis, au anuntat ca jocul Crysis 2 este disponibil de ieri in America de Nord si va fi disponibil si in Europa incepand de vineri, 25 martie.

Jocul catapulteaza jucatorii intr-o nemaipomenita recreare a orasului New York din anul 2023, ramas devastat in urma unui atac extraterestru

Oana Zavoranu recunoaste relatia cu Tudy

Ea a acordat un interviu celor de la Kanal D, pentru emisiunea "Drept la ţintă" în care a vorbit deschis despre momentele în care Pepe a prins-o cu Tudy în maşină, poveste care a dezvăluit-o artistul ieri, la Happy Hour. Oana a mai adăugat că ruptura definitivă a avut loc la două zile după ce soţul ei a prins-o cu alt bărbat, mai exact două zile de coşmar pentru Oana.

U2 ar putea canta la Bucuresti

Celebra trupa U2 ar putea canta la toamna in Romania, pe noul Stadion National din Capitala, a anuntat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, citat de Realitatea TV.

Samsung Galaxy Tab - Noua generatie

Samsung a lansat noua generatie de Galaxy Tab

Samsung Electronics Co. Ltd., lider global in industria dispozitivelor mobile prevazute cu Android™, a anuntat doua noi produse in familia GALAXY Tab, GALAXY Tab 10.1 si GALAXY Tab 8.9, cele mai subtiri tablete din lume avand dimensiuni de numai 8,6 milimetri.

Galaxy Tab 10.1 si 8.9 sunt prevazute cu interfata de utilizator Samsung TouchWiz implementata pe platforma Android™ 3.0 (Honeycomb), oferind multi-tasking superior, interactiune si navigare sporite.

Aproape 40.000 de persoane din Serbia şi Muntenegru îl susţin pe Gaddafi pe Facebook.

Aproape 40.000 de persoane şi-au exprimat sprijinul pentru liderul libian Muammar Gaddafi, pe reţeaua Facebook, în Serbia şi Muntenegru, două ţări care îşi amintesc de cele 11 săptămâni de bombardamente ale NATO din 1999.

"Stop agresiunii UE şi a Statelor Unite!!! Libertate pentru Libia!!!", proclamă un mesaj postat pe site-ul grupului Facebook intitulat "Sprijin pentru Muammar al-Gaddafi din partea poporului Serbiei".

Răzvan Fodor: "Soţia mea va naste natural, e mai razboinică".

Răzvan Fodor are o soţie de invidiat. Este frumoasă, înţelegătoare şi... însărcinată.

Micuţa Fodor se va numi Diana Elena şi va veni în curând pe lume, pe cale naturală. Actorul îşi iubeşte extrem de mult jumătatea pe care a căutat-o destul de mult însă susţine că a meritat aşteptarea.

Oana Zăvoranu, după ce şi-a luat lucrurile de acasă de la Pepe: "Sunt ...



Oana Zăvoranu, după ce şi-a luat lucrurile de acasă de la Pepe: "Sunt pregătită pentru o nouă viaţă! I am a free woman! Mă duc să dorm la hotel"

Oana Zăvoranu a explicat de ce a ales să se mute din casa în care locuia cu Pepe înainte de termenul stabilit de soţul său, adică 5 aprilie.

Querida a spus că ea a vrut doar să demonstreze că aceasta nu este proprietatea lui şi acum că a aflat toată lumea va pleca.

Magistraţii de la judecătoria Buftea austabilit că Petru Mircea îşi pune copilul în pericol.

Magistraţii de la Judecătoria Buftea au făcut publică motivaţia hotărârii luată pe patru martie în cazul acţiunii în instanţă a părinţilor Mădălinei Manole împotriva lui Petru Mircea



Petre Roman: "Fiul meu este destul de bine dotat".

Petre Roman a vorbit despre Petrus şi despre cum încearcă să-l crească. Fostul premier crede că fiul său este bine dotat şi vrea să-i pună în evidenţă aceste calităţi, în timp ce soţia sa, Silvia, a descoperit că micuţul are talente muzicale.

Carmen Brumă, sfaturi pentru o siluetă de invidiat: "Mâncaţi shaorma doar la 4 ...

Carmen Brumă le dezvăluie celor interesaţi cum să se menţină în formă şi fără să se abţină de la unele plăceri culinare.

Carmen mărturiseşte că ea se trezeşte la 4 dimineaţa şi mănâncă multe alimente care, la o oră normală din zi, nu ar putea fi consumate fără să se "depună".

Două noi cutremure de 6 grade în Japonia.

Două replici seismice puternice s-au produs miercuri în nord-estul Japoniei, devastat la 11 martie de un cutremur cu magnitudinea 9 urmat de un tsunami, a anunţat agenţia de meteorologie japoneză.

Dragoste si pedeapsa ep 60

Dragoste si pedeapsa ep 60

Dragoste si pedeapsa ep 59

Dragoste si pedeapsa ep 59

Dragoste si pedeapsa ep 58

Dragoste si pedeapsa ep 58

Dragoste si pedeapsa ep 57

Dragoste si pedeapsa ep 57

Dragoste si pedeapsa ep 56

Dragoste si pedeapsa ep 56

Dragoste si pedeapsa ep 55

Dragoste si pedeapsa ep 55

Dragoste si pedeapsa ep 54

Dragoste si pedeapsa ep 54

Dragoste si pedeapsa ep 53

Dragoste si pedeapsa ep 53

Dragoste si pedeapsa ep 52

Dragoste si pedeapsa ep 52

Dragoste si pedeapsa ep 51

Dragoste si pedeapsa ep 51

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 15

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 15 partea 1