Vali Vijelie salvat de la închisoare de amanta Ionela



Vali Vijelie, la un pas să scape de acuzaţii
Cercetat pentru lipsire de libertate şi distrugere, manelistul Vali Vijelie are toate şansele să scape de închisoare după ce amanta l-a protejat în faţa poliţiştilor, iar tânărul căruia i-a distrus maşina de lux s-a arătat dezinteresat de cursul anchetei.


Vali Vijelie a fost, luna trecută, în centrul unui scandal monstru după ce a dat buzna în salonul de înfrumuseţare la care lucra amanta lui, Ionela Constantin. De spaimă, femeia a sărit pe fereastră, ajutată de fiul patroanei şi s-a refugiat în autoturismul acestuia, un BMW seria 6. Scos din minţi, Vijelie a spart parbrizul maşinii după care a scos-o pe Ionela cu forţa, a băgat-o într-o altă maşină şi a dispărut cu ea. Gabi Athos, proprietarul SUV-ului devastat a formulat pe numele lui Vijelie o plângere la Secţia 26, iar puţin timp mai târziu poliţiştii s-au autosesizat şi în legătură cu eventuala răpire a femeii.
Chemată la audieri, Ionela l-a protejat pe manelist şi a declarat că a plecat de bună voie cu acesta. Ca urmare, Vali Vijelie va scăpa de acuzaţia de lipsire de libertate pedepsită cu închisoare de la trei la zece ani. Rămas doar cu reclamaţia înregistrată de Athos, pentru distrugere, pedepsită cu cel mult trei ani de detenţie, lăutarul are şi de această dată şanse să scape de probleme. Iar asta pentru că proprietarul maşinii distruse a acceptat ca autoturismul să fie reparat pe cheltuiala lui Vijelie şi nu s-a mai interesat de soarta anchetei.

"Nu ştiu ce s-a mai întâmplat cu dosarul. Personal, n-am mai vorbit deloc cu cel care mi-a făcut praf autoturismul şi nici nu am fost la poliţie ca să verific ce măsuri s-au luat până acum", spune Gabi Athos.