Plasa de stele Vasile Muraru



Ultima editie „Plasa de stele” din acest sezon, difuzata duminica, 26 iunie, de la 20:20, la Antena 1, il prinde in capcana pe marele actor de comedie Vasile Muraru. Campionul divertismentului, Dan Negru incheie un sezon inceput in forta, un sezon in care s-a situat mereu in topul preferintelor telespectatorilor.


Contactat de echipa lui Negru, marele actor de comedie Vasile Muraru a aceptat fara nicio retinere sa mearga la o intalnire cu un scenograf, pentru un spectacol. Conform scenariul prezentat riguros de echipa de la farse, Vasile Muraru trebuia sa mearga impreuna cu partenerul sau de scena, Nae Lazarescu, la scenograf acasa.

Nae a acceptat imediat propunerea campionului divertismentului, Dan Negru, de a-i fi complice la farsa de mare angajament pusa la cale de echipa sa. Asa ca, exact cu cateva minute inainte de ora stabilita, el i-a telefonat colegului sau si l-a anuntat ca va intarzia.

A fost pretextul echipei de la farse pentru ca Vasile sa ramana singur in casa cu sotia scenografului in timp ce acesta mergea sa il aduca pe Nae, care nu stia exact unde sa ajunga. In timp ce statea la povesti cu sotia scenografului, Vasile s-a murdarit pe maini de miere, vechiul truc al echipei de la farse, pentru ca in felul acesta actorul sa fie nevoit sa mearga la baie pentru a se spala pe maini.

De abia de aici a inceput calvarul pentru Vasile Muraru. Bateria de la chiuveta, special pregatita de echipa lui Negru a dat drumul unui jet extrem de puternic de apa, pe care artistul bineinteles nu l-a mai putut opri. Cum era singurul barbat din casa, acesta a fost rugat de sotia scenografului sa mearga sa inchida apa de la panoul central, aflat chiar in livingul locuintei.

Insa cand a incercat sa inchida robinetul, a ramas cu el in mana iar apa a inceput sa siroiasca in cantitati uriase, in sufrageria familiei. Cel de-al treilea robinet de rezerva, care luase si el bineinteles contact cu echipa de farsori, a avut aceeasi soarta ca si primul, spre disperarea actorului.

Dintr-o data, victima s-a trezit intr-o casa inundata, in care toate lucrurile incepusera sa pluteasca, iar apa nu dadea niciun semn ca s-ar fi oprit. Intr-o incercare disperata de a remedia problema, Vasile a incercat sa acopere robinetii, insa fara succes. Obiectele de valoare, printre care se numarau si trei tablouri originale si extrem de valoroase aflate in posesia scenografului, semnate Grigorescu si Luchian, tablouri care de fapt erau niste replici extrem de bine realizate de un pictor angajat de echipa lui Negru. Daca a reusit victima sa se dezvinovateasca in fata scenografului si sa scape basma curata, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 26 iunie, de la 20:20 in ultima editie a Plasei de stele din acest sezon.

De aproape 20 de ani, Antena 1 este lider in arta divertismentului oferindu-le telespectatorilor show-uri impresionante. Si anul acesta, postul de televiziune dezvolta o strategie ambitioasa pregatind cele mai spectaculoase emisiuni pentru romani. Show-uri precum X Factor, Next top model, Plasa de Stele, Burlacul, Castigi in 60 de secunde sau In puii mei, precum si editiile speciale sunt doar cateva dintre emisiile pe care telespectatorii le plaseaza in topul preferintelor sale.