Horoscop saptamanal 13 – 19 iunie 2011



BEREBEC
Pentru Berbeci urmeaza o perioada excelenta din punct de vedere profesional. Asta inseamna sanse de promovare, sau o marire de salariu. Sa profite acum, pentru ca sansa va trece repede. Li se va cere sa restituie o datorie importanta si acest lucru le va da peste cap bugetul. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj si vor descoperi ca se pot baza pe prietenii lor. Sa nu uitam de dragoste: reintalnirea cu o fosta iubire le va aduce cateva furtuni in cuplu.

TAUR
Niste probleme sentimentale o sa-i cam scoata din ritm pe Tauri in urmatoarele zile. Problema va fi legata de gelozie, asa ca trebuie sa aiba grija sa nu dea apa la moara banuielilor. Barfele cuiva din anturaj vor complica si mai mult situatia. In profesie, e un moment bun sa inceapa proiecte de amploare. Vor face rost de bani in urma unui imprumut avantajos, dar trebuie sa reziste tentatiei unei dupa-amiezi de shopping.
GEMENI
Gemenii primesc multe oferte de iesiri, excursii, intalniri. Toate sunt tentante, dar e momentul sa se concentreze asupra relatiei de cuplu. E o perioada propice consolidarii relatiilor, revanselor, momentelor in doi. Profesional, vor avea cateva probleme provocate de o persoana de sex feminin care vrea sa le strice planurile. Vor avea cateva discutii neplacute legate de bani cu un membru al familiei, dar se vor finaliza asa cu bine, daca stiu sa-si joace bine cartile.
RAC
Pentru Raci, va fi o saptamana dedicata distractiilor si flirtului. Vor avea mult succes la sexul opus si reputatia lor de timizi nu va face decat sa le ridice credibilitatea. Cu toate acestea, nu e o perioada propice pentru a incepe o relatie serioasa. Asa ca nu strica sa se distreze si sa mai astepte un pic pana sa se aseze la casa lor. Daca au deja o relatie, e un moment bun pentru experimente picante. Sunt foarte expusi riscului de a pierde bani, sau de a face o achizitie paguboasa.
LEU
Leii care au probleme financiare trebuie sa caute mai mult. Ocazii vor fi, dar e nevoie sa fie pe faza. E o perioada in care pot incheia niste contracte avantajoase, dar trebuie sa se zbata mai mult. Niste datorii mai vechi asteapta sa fie platite si ar fi bine ca Leii sa nu mai amane acest lucru. In dragoste, vor primi o veste excelenta de la partner, in special daca e vorba de o relatie la distanta.
FECIOARA
Fecioarele care au avut necazuri in ultima perioada, vor incepe sa-si revina in zilele urmatoare. Primesc o veste buna care le va ridica moralul si se impaca cu cineva din familie cu care n-au mai vorbit demult. Vor avea niste discutii serioase la serviciu in care va fi nevoie sa se arate ferme, asa ca ar fi bine sa stie cum sa puna problema. Viata lor intra pe un fagas pozitiv, mai ales sub aspect sentimental. Nici pe plan financiar nu vor avea motive de nemultumire, pentru ca vor gasi o oportunitate de castig cum nici nu sperau.
BALANTA
Balantele au inainte o saptamana excelenta. Vor avea ocazia sa se bucure de reusita cuiva drag si vor primi ele insele niste vesti foarte bune legate de job. Spre mijlocul saptamanii, vor avea multe surprize placute in dragoste si chiar vor ajunge sa se gandeasca la un viitor comun. O tranzactie financiara le va aduce un castig cum nici nu sperau si vor reusi sa scape de multe nelinisti legate de bani. Vor face o calatorie avantajoasa in interes personal, dar trebuie sa nu se arate prea disperate.
SCORPION
Scorpionii singuri isi vor dori sa inceapa o relatie stabila. Perioada e foarte buna pentru a se lega de cineva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cedeze primei persoane intalnite in cale. Trebuie sa-si pastreze obiectivitatea, chiar cu riscul de a mai ramane un timp singuri. La fel, sa aiba grija sa fie mai discreti in legatura cu trecutul lor, pentru ca tot ce spun in aceasta perioada va deveni informatie publica. Sa nu uite sa se ocupe si de cariera, sau scoala, pentru ca risca sa aiba dificultati cu un proiect important.
SAGETATOR
Sanatatea o sa aduca mici necazuri Sagetatorilor.. Nu e nimic grav, dar Sagetatorii or exagera totul si se vor speria singuri. Sa lase diagnosticele in seama medicilor, nu e cazul sa inceapa sa-si rezerve locuri la cimitir. Profesional, numai de bine: vor reusi sa fie foarte convingatori si sa obtina niste favoruri importante din partea superiorilor. Au sanse de o iesire speciala la sfarsitul saptamanii si vor fi in centrul atentiei. In dragoste, vor avea niste discutii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva in favoarea lor.
CAPRICORN
Capricornii muncesc pana la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile lor vor fi rasplatite in scurt timp si nu vor mai avea motive sa se planga de bani. Emotiile legate de profesie nu trebuie sa-i descurajeze, pentru ca lucrurile se vor indrepta curand. Chiar daca nu au prea mult timp sa acorde relatiei, partenerul va intelege acest lucru. O calatorie scurta, dar foarte placuta, ii asteapta la sfarsitul saptamanii. Niste conflicte in familie le vor solicita toata diplomatia.
VARSATOR
Varsatorii vor lua o decizie pripita in dragoste, pe care o vor regreta. Se vor certa cu partenerul, sau se vor arunca intr-o relatie nepotrivita. Li se va da insa ocazia sa descurce lucrurile si trebuie sa profite de aceasta sansa. Vor exista si niste tensiuni in anturaj care ii vor indispune destul de tare. Profesional, li se ofera ocazia de a se remarca fara a face prea multe eforturi. Pe partea financiara vor avea cateva realizari neasteptate, lucru care le va permite sa-si cumpere niste lucruri pe care si le doreau demult.
PESTI
Pestii isi vor dedica majoritatea timpului relatiei de cuplu si eforturile lor vor fi apreciate. Cei singuri pot petrece si ei niste momente de neuitat, dar nu vor lega ceva stabil in aceasta perioada. Nu trebuie sa se streseze pentru celelalte aspecte, pentru ca se vor rezolva de la sine. Si viata lor sentimentala are nevoie de atentie. Oricum, nu vor intampina probleme care sa le strice cheful: banii vin, chiar mai multi decat se asteptau, iar in privinta carierei nu se intrevad schimbari majore.