H&M summer – reduceri de sezon



Fie că te pregătești de vacanță sau doar vrei sa-ți înnoiești garderoba, H&M ți-a pregătit o surpriză de început de sezon: reduceri la produsele de vară. Rochii, salopete, fuste, pantaloni, topuri – toate la prețuri reduse pentru ca tu sa poți începe vara în tendințe.

Inspirația pentru aceast sezon este visul unei veri exotice: zile petrecute la plajă în timpul unei veri lungi şi fierbinţi, punând accent pe gamă de modă de vară pe care H&M o oferă întregii familii.


Pentru oricare dintre tendințele verii ai opta, te poți bucura de modă și calitate la prețuri reduse. Fie că alegi stilul clasic, sau cel preppy, cel romantic sau cel tropical, vei gasi outfit-ul potrivit de vară în campania de reduceri de sezon.

Prețurile pentru această promoție încep de la 10 RON pentru tricouri, fuste sau papuci de plaja, 20 RON pentru genți de plajă, sau 30 RON pentru sandale. Prețul rochiilor începe de la 40 de RON, pe când cel al salopetelor de la 40 RON. Fie că optează pentru tricouri începând cu 30 RON sau panatloni scurți de la 60 RON, și bărbații pot fi în tendințe la preț redus. Și produsele pentru copii au fost reduse, astfel că tricourile încep de la 10 RON, rochiile de la 20 RON, iar pantalonii de la 30 RON.

Promoția este valabilă până în data de 30 iunie 2011 în toate magazinele H&M din București și Brașov.