Bianca Dragusanu va fi Burlacita de la Antena 1Bianca Dragusanu a plecat de la Un Show Pacatos… a ales sa fie Burlacita

Da, in seara aceasta am aflat ca Bianca Dragusanu la finalul sezonului 7 al emisiunii “Un show pacatos” se retrage din emisiunea care a consacrat-o pentru a se dedica unei alte emisiuni din acelasi trust Antena 1.

Bianca va fi “Burlacita”, varianta feminina a celor doua editii de “Burlacul”. Oare acest lucru va fi un lucru bun? Eu personal consider ca nu este o miscare inteligenta a celor de la Antena 1. Daca mai erau persoane care se gandeau poate ca emisiunea “Burlacul” este un autentica, adica fara faze regizate, acum acest mit este spulberat prin distribuirea Biancai in rolul de burlacita. Pai de ce? Va spun eu de ce… pentru faptul ca nimeni nu va crede ca Bianca isi va cauta perechea de viata intr-o emisiune TV, cu atat mai mult cu cat ea are deja o relatie in viata reala in care este implicata destul de serios. Oare, “Burlacita” este un show de la cap la coada? Voi ce spuneti?


Ce parere aveti de emisiunea “Burlacita”? Este o idee buna, adica va avea telespectatorii preconizati sau va fi un foc de paie, adica cu vizionari la prima, maxim a doua editie si apoi va fi un mare fassss? Oare emisiunea “Burlacul” sau “Burlacita”, indiferent de ce sex ii este atribuit, si-a semnat finalul cu aceasta alegere, aceea de a o distribui pe Bianca in rolul principal, cel al burlacitei?