Alexandra Stan în vacanţă cu Mr. Saxobeat



După ce a electrizat cluburile cu al ei Mr.Saxobeat, Alexandra Stan a plecat în vacanţă. Şi pentru că artista nu a putut sta departe de fani şi de scenă, aceasta a îmbinat utilul cu plăcutul. Aflată în Mallorca, aceasta a susţinut două concerte, în două cluburi din capitala Insulelor Baleare – RIU Palace şi BCM Mallorca.


Alexandra s-a arătat extrem de încântată de public, care i-a oferit o seară pe care nu o va uita prea curând: ” La un moment dat a intrat pe scenă un tip îmbrăcat în costum de Spider Man şi a început sa danseze frenetic, dar inofensiv, timp de 6 secunde până au intervenit cei de la pază“, a povestit aceasta.

Şi pentru ca tacâmul să fie complet, artista a profitat din plin de locaţie şi a făcut şi două şedinţe foto, una dintre ele pe o plajă îndepărtată pentru care aceasta a aşteptat 10 zile pentru a primi permisul pentru şedinţa foto în locaţia respectivă.
Mega-hitu-ul Mr.Saxobeat, care în momentul de faţă este number 1 Dance Airplay de 6 săptămâni în SUA, a entuziastmat publicul spaniol care i-au adjudecat titlul de number 1 în topurile air play încă din primele săptămâni de difuzare.