Vedete din Romania care sufera de anorexieSunt celebre, sunt aparent fericite, sunt sigure pe ele, însă sunt extrem de slabe. Vorbim despre trei dintre vedetele aflate în centrul atenţiei în aceste zile.
Silueta Iuliei Albu, soţia designerului Mihai Albu, cea a Biancăi Drăguşanu sau a Monicăi Columbeanu şochează pe oricine, scrie eva.ro Cândva femei cu forme, bine proporţionate, cu trupuri perfecte pentru defilările de modă, astăzi trei personaje despre care specialiştii spun că sunt anorexice. Niciuna dintre ele nu recunoaşte acest lucru, ba, mai mult, neagă că ar avea probleme.
Iulia Albu, slabă moartă!

Mama unei fetiţe de aproape 2 ani, Iulia Albu este astăzi mult mai slabă decât era înainte să rămână însărcinată. În ultimul an a slăbit 15 kilograme, ajungând să cântărească 45 de kilograme, la 1,76 înălţime. "Am avut 48, 47 de kilograme, însă acum am ajuns la 45. Nu mă simt rău, nu sunt anorexică, însă trebuie să merg la medic, ca să văd dacă totul este în regulă cu mine", a explicat Iulia Albu, citată de Click.ro.Bianca Drăguşanu, obsedată de kilogramele pe care... nu le mai are

În două luni, asistenta lui Capatos a reuşit să slăbească 10 kilograme. Are 53 de kilograme la o înălţime de 1,80. Conform specialiştilor, în acest moment, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, are cu 14 kilograme mai puţin decât ar trebui şi, mai grav, se află cu două kilograme sub pragul de anorexie. Chiar dacă toată lumea spune că ar fi cazul să se oprească, asistenta TV o ţine una şi bună: "Nu, nu sunt anorexică. Vouă aşa vi se pare?", a întrebat Bianca în timpul emisiunii "Un show păcătos" unde, de altfel, a recunoscut că în ultima vreme mănâncă numai marţi şi joi.


Monica Columbeanu, anorexică din cauza divorţului

De pe 21 februarie de când a început lupta cu soţul ei, Irinel Columbeanu, fosta Scorpie de la Izvorani s-a schimbat total. În afara comportamentului, Moni s-a schimbat şi din punct de vedere fizic. La 1,79 înălţime, vedeta oscilează astăzi între 49 şi 50 de kilograme. Specialiştii spun că Monica Columbeanu se află sub limita anorexiei şi este cu mult sub standardele unui fotomodel. Ca să înţelegi în ce constă diferenţa, în perioada sa de glorie Moni Columbeanu cântărea 59 de kilograme.