Monica Columbeanu a venit cu un ceas de 25.000 de dolari



Moni Columbeanu si-a tras ceas cu briliante de 25.000 $
Deplasarea in SUA a satisfacut-o pe deplin pe Monica Columbeanu. Pe langa banii incasati pentru prestatia de pe podium si trei geamantane grele, Moni s-a intors acasa si cu un accesoriu inedit: un ceas de serie limitata, cu briliante, a carui valoare de catalog ajunge la peste 25.000 de dolari.



Revenita in tara din SUA, acolo unde, potrivit declaratiilor sale, s-a dus sa faca bani pentru a-si intretine fiica, Moni Columbeanu s-a afisat cu o bijuterie impresionanta: un ceas deosebit, a carui valoare de catalog este de peste 25.000 de dolari americani. Accesoriul de serie limitata costa aproape cat o garsoniera la marginea Bucurestiului, insa se pare ca merita toti banii, iar persoana care i-a facut un asemenea cadou trebuie ca e foarte interesata de Moni, din moment ce i-a oferit o asemenea bijuterie exclusivista.
Monica Columbeanu, care zilele trecute declara ca a fost impinsa de foame sa plece peste Ocean, ca sa castige un ban cinstit, nu s-a sfiit sa-si etaleze ceasul scump chiar la sosirea pe aeroport. Mandra de noua ei achizitie, Moni a "defilat" cu noua bijuterie prin fata jurnalistilor care incercau sa afle detalii despre calatoria ei la Los Angeles.