Monica Columbeanu a castigat un contract de 150.000 de euroMoni Columbeanu a câştigat castingul de la Las Vegas! Ia 150.000 de dolari dacă rezolvă problema vizei
Monica Columbeanu a trecut cu brio castingul desfăşurat la Las Vegas şi se va întoarce în ţară pentru a încerca să-şi rezolve problemele legate de viză. Apreciată de organizatori, diva a semnat deja un precontract, urmând să parafeze documentul, care îi va aduce aproximativ 150.000 de dolari, doar dacă va avea acceptul Ambasadei SUA la Bucureşti să intre din nou pe teritoriul american.


Manechinul a participat la un concurs de proporţii pentru o campanie publicitară care va promova produse ce se vor comercializa pe teritoriul Statelor Unite. Moni Columbeanu a câştigat practic contractul, dar le-a povestit organizatorilor castingului toate problemele legate de viză. Chiar şi aşa, americanii au fost convinşi de aptitudinile manechinului şi i-au oferit un contract de aproximativ 150.000 de dolari. Surse bine informate au declarat pentru CANCAN că vedeta a semnat deja un precontract şi are la dispoziţie aproape două luni pentru a ajunge la un acord cu oficialităţile americane din capitala României pentru obţinerea vizei de muncă în SUA. Avocaţii Monicăi au susţinut pe parcursul săptămânii că fotomodelul se va întoarce în ţară în acest weekend şi va întreprinde toate demersurile pentru clarificarea situaţiei legate de viză şi obţinerea green cardului în baza căruia va putea munci legal în SUA.