Monica Columbeanu: Am plecat in America sa fac bani! Vezi Scrisoarea



Monica Columbeanu a trimis o scrisoare deschisă în care a vorbit despre relaţia tenisonată pe care o are cu soţul său şi despre lupta pe care ea trebuie să o ducă cu fostul partener de viaţă pentru custodia fetiţei. Tânăra băcăuancă a vorbit în exclusivitate despre perioada grea prin care trece.







Moni a explicat că se simte foarte rău, mai ales că tatăl fetiţei sale face tot posibilul să îi facă rău. Ea se teme că la un moment dat va şi muri, din cauza conflictului cu Irinel.

"M-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil, nu pot să mai tac pentru că el mă va răni şi mai mult. Cred că va reuşi să mă omoare. Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred că există mamă care să nu îşi iubească copilul. Am nevoie de bani pentru a-mi creşte copilul. Trebuie să strâng bani ca să locuiesc într-o casă într-un loc sigur. Oare o mamă ar trebui judecată pentru că munceşte pentru a-i asigura fetiţei sale cele necesare? Tatăl ei mi-a luat toate resursele. M-a lăsat în stradă. Dacă i-ar păsa de Irina nu ar răni-o pe mama ei. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii, i-a transferat în contul lui, deşi erau munciţi de mine, m-a lăsat pe stradă. Noaptea am plecat din casă. M-a desfiinţat, mă denigrează şi inventează poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui. Poate Irina e mică, dar mai târziu va afla că tatăl ei a făcut orice să mă distrugă. Sunt o femeie normală, nu sunt aşa puternică cum e el, nu am bani şi nici relaţiile unui om de afaceri influent. Îl vreau în viaţa fetiţei mele, pentru că o iubesc prea mult şi vreau să aibă şi mamă, şi tată", a spus Monica în scrisoare.