Mircea Dinescu in vizita pe la Vintu



Mircea Dinescu: "O sa-i fac chiftelute daca ajunge la inchisoare lui Vintu"
Mircea Dinescu a facut ieri o vizita fulger la locuinta lui SOV, bun prilej sa-si reafirme prietenia si sprijinul pentru "taticul" FNI.

Relatia dintre Mircea Dinescu si Sorin Ovidiu Vintu a depasit de multa vreme cadrul formal patron-angajat. Despre cei doi se spune ca sunt parteneri in cateva afaceri si se banuieste chiar ca milionul de euro cu care Dinescu a contribuit la lansarea cotidianului "Gandul" ar fi venit de la SOV.
Informatia insa nu a fost niciodata confirmata. Inca o dovada a bunelor relatii dintre cei doi a venit ieri, cind poetul a trecut pe la Vintu pe acasa, desi afaceristul este arestat. "Este prietenul meu, indiferent prin ce trece. Am fost la el acasa de sute de ori, nu ma duc nici pe inserat, si nici noaptea. Suntem prieteni dinainte de a fi el patron la Realitatea TV. O sa-i duc chiftelute daca o sa fie condamnat", a spus Dinescu ieri pentru CANCAN. Dupa vizita de opt minute de la resedinta lui Vintu, prietenul "taticului" FNI a rezolvat si cateva treburi personale. Mai intai a dat niste acte unui tanar care le-a cercetat atent inainte sa o ia la fuga spre o destinatie necunoscuta, iar apoi s-a ocupat de detaliile unei afaceri. Printre hartiile pe care le-au studiat Dinescu si interlocutorul lui erau cateva cu schite care pareau ale unor case, asa ca se poate banui implicarea poetului si in investitii imobiliare.