Luminita aka Misu l-a pierdut definitiv pe Edward



In cel de-al cincilea episod Burlacul, ceremonia trandafirului le-a adus in pragul eliminarii pe Ana si Luminita. Edward a decis sa-i mai acorde o sansa Anei. Triste si bulversate, fetele isi iau adio de la Luminita. Decizia lui Edward a fost cu totul si cu totul neasteptata.

Ajuns in fata unui nou final de episod, Edward trebuie sa se confrunte cu un moment etrem de dificil pentru el. O noua inima franta va parasi in lacrimi lupta pentru cucerirea inimii celui mai ravnit Burlac al momentului.

Afland decizia lui Edward, Luminita aka Misu isi mascheaza cum nu se poate mai bine descumpanirea. Prezenta tonica pe tot parcursul emisiunii, frumoasa concurenta hotaraste sa-si faca iesirea din secna in acelasi registru. Doar zambetul o tradeaza insa, un zambet amar si dezamagit.


Misu este cea dintai dintre fetele eliminate care lasa in urma sa rivale inlacrimate si care incurajeaza in loc sa fie incurajata. Pe Anca, colega de camera a lui Misu, decizia Burlacului pare sa o inversuneze si mai mult. Pentru ea, prietenia pare sa fie mai presus de orice rivalitate.

Misu are doar cuvinte frumoase pentru colega sa de camera: „ Esti cel mai bun om pe care poate sa-l intalneasca cineva. Ai un suflet de aur si pti fi prietena tuturor. Stii cand sa stai deoparte si stii cand sa te uiti in sufletul unui om, cel care merita. Nu uita niciodata cine esti!"

Au mai ramas doar 7 pretendente in lupta pentru cucerirea inimii celui mai ravnit Burlac al momentului. Cum vor reusi sa depaseasca momentele critice si ce sacrificii vor face concurentele pentru a-I dovedi lui Edward ca merita sa fie jumatatea lui, telespectatorii Antenai 1 vor putea urmari in fiecare joi, de la ora 20:20, la Burlacul.

Emisiunea care a tinut toata Europa cu sufletul la gura, se pregateste sa creasca si temperatura acestei veri. Dupa ce a inregistrat audiente record in vara anului 2010, cu o medie de 338.000 de telespectatori pe targetul 15-54 urban, cel de-al doilea sezon al show-ului incendiar care a creat dependenta in America aduce in prim plan unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului: Edward Popescu Strohlen. Pe langa suspansul si emotiile show-ului, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate in locatii eotice din tara si strainatate. Aceast show extravagant va purta privirile curioase intr-o lume a rochiilor de gala, masinilor luxoase, oraselor de vis, croazierelor in golfuri pustii. Cum in dragoste si in razboi totul este permis, aceasta va fi singura regula dupa care viitoarele concurente vor lupta pentru inima mult-ravnitului burlac!

Vrei sa ajungi vedeta? Atunci nu rata auditiile X Factor! Razvan Simion si Dani Otil vor fi gazdele show-ului care a doborat recorduri de audienta, iar Antena 1 pune la bataie cel mai mare premiu din istoria show-urilor tv din tara noastra: 200.000 de euro. Inscrie-te la X Factor!