Irinel are probe ca i-a trimis Monicai 70.000 de dolari



Irinel s-a ingrijit ca sotiei sale sa ii mearga bine in America! I-a cumparat bolid de 40.000 de dolari
Moni Columbeanu continua sa faca, prin intermediul avocatilor sau al surorii ei, Ramona, declaratii uimitoare. Ea sustine sus si tare ca, in perioada petrecuta in America, nu a beneficiat de niciun sprijin din partea sotului ei, Irinel Columbeanu, in afara unei derizorii sume de cateva sute de dolari. Realitatea este, insa, total diferita. Si demonstrabila cu acte.



Dupa ce Moni s-a batut cu pumnii in piept ca s-a descurcat de una singura in Statele Unite, fapt invocat pana si intr-una dintre actiunile judecatoresti indreptate impotriva sotului ei, CANCAN a intrat in posesia unor documente care releva o cu totul alta realitate. Nu mai putin de 13 extrase de cont demonstreaza ca femeia supranumita Scorpia de la Izvorani a dus o viata fara griji peste Ocean, tocmai gratie sotului ei, care s-a preocupat ca Monicai si Irinei sa nu le lipseasca nimic. Pe langa chiria platita si bani de cheltuiala, Irinel a trimis, la un moment dat, suma integrala de 41.000 USD, bani cu care Moni sa plateasca o masina nou-nouta. Si nu orice masina, ci una de fite, un BMW cabrio, la volanul careia tanara sa sotie sa se simta confortabil. Toate transferurile de bani au fost facute de Irinel Columbeanu personal, prin intermediul bancii cu care lucreaza si la care el insusi i-a deschis Monicai un cont inca din 2006. Pe toata perioada petrecuta de Moni in America, Irinel i-a trimis, la intervale regualte bani pentru chirie sau de cheltuiala, suma totala ridicandu-se la 70.000 de dolari.

Anna Lesko ii ia apararea lui Irinel: "I-as incredinta copilul cu ochii inchisi!"

Pentru prima data dupa separarea lui Irinel de Moni, fosta iubita a milionarului, Anna Lesko, a iesit la rampa si i-a luat acestuia apararea, in emisiunea CANCAN TV. "Teoretic, copilul trebuie sa ramana cu mama. Dar Monica nu are timp sa o creasca pe Irina. Ii place viata nocturna, ii place distractia. Este mult prea tanara pentru a creste un copil. Irinel are toate conditiile sa o creasca pe Irina, nu are un anturaj dubios. Lui Irinel i-as incredinta copilul cu ochii inchisi!", a declarat cantareata, care a subliniat cat de mult a insemnat Iri pentru ea in cei noua ani petrecuti impreuna.