Inna a coborat din elicopter moarta de frica



Inna a platit 10.000 de euro pentru o doza de adrenalina! A inchiriat de la salvamontistii din Brasov elicopterul care a adus-o pe scana
Intrarea spectaculoasa pe care Inna si-a facut-o la primul concert pe care l-a sustinut in Romania a costat-o bani grei. Artista a platit din propriul buzunar elicopterul si echipa care a insotit-o. Cu cateva ore inainte de show, bruneta a plecat la Brasov pentru imbarcare, iar la ora 21.30 a coborat in rapel pe scena amplasata la Arenele Romane.



Marti seara, Inna a cantat pentru prima oara publicului din Romania piesele care au facut-o celebra in lume. Pentru ca a fost vorba despre o premiera, artista a vrut sa faca senzatie si a reusit! La ora 21.30, ora anuntata pentru inceperea show-ului, Inna a coborat in rapel direct pe scena dintr-un elicopter care a survolat minute bune Arenele Romane din Capitala, pe ritmul trepidant al trupei Sensor. In mod evident, experienta a marcat-o, cantareata reusind cu greu sa sustina vocal prima piesa. Se pare ca Inna s-a lasat convinsa destul de greu sa recurga la acest "truc", fiind la un pas sa renunte in ultima secunda. Surse din stafful artistei ne-au dezvaluit ca, in urma cu o luna, aceasta a facut probe pe un platou din Brasov, sub privirile ingrozite ale mamei ei, iar la deschiderea concertului a fost asistata in permanenta de seful Serviciului Salvamont Zarnesti. Elicopterul, folosit in mod normal pentru recuperarea victimelor din munti, este, se pare, singurul cu ajutorul caruia se poate face o astfel de cascadorie, si tocmai de aceea Inna s-a vazut nevoita sa plateasca un pret piperat - 10.000 de euro. Artista nu a impus aceasta cheltuiala organizatorilor, ci a achitat-o din propriul onorariu. Inna ar fi incasat impreuna cu trupa Sensor, care a acompaniat-o pe parcursul spectacolului, nu mai putin de 30.000 de euro.
Marti seara, in public s-au aflat numeroase vedete precum Ilinca Vandici, Cristina Dochianu sau impresarul Dan Bursuc si aproape 1.000 de fani din Franta, Bulgaria, Turcia si Rusia, care au venit in Romania special pentru show-ul Innei.