Horoscop 23 mai 2011



BEREBEC
Sunteti foarte vigilent cand este vorba de banii dvs. O persoana din anturaj va incerca sa va insele in plan financiar, dar instinctul va va ajuta sa o descoperiti la timp. Veti fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual si de aceea aveti nevoie de un efort sustinut si concentrare maxima.


TAUR
Planul financiar si problemele care decurg de aici va vor consuma toata energia. Perfectionismul dvs. ii ameteste pe cei din jur care nu reusesc sa tina ritmul impus. V-ati propus sa finalizati un proiect si nu va veti lasa pana lucrurile nu vor iesi intocmai asa cum doriti.

GEMENI
Gestionati-va cu atentie fondurile ramase disponibile si faceti numai cheltuieli strict necesare. Sunteti nemultumit si iritat fara un motiv anume. Nu va razbunati pe cei apropiati.

RAC
Ati intrat intr-o perioada foarte bine aspectata din punct de vedere al carierei si se pare ca sunteti intr-o continua ascensiune. Dimineata este posibil sa apara ceva neprevazut in planul financiar.

LEU
Energia de care dati dovada va va ajuta sa aveti o revenire spectaculoasa in urma neplacerilor pe care le-ati avut de curand cu banii. Daca doriti sa va schimbati locul de munca sau sa incepeti propria afacere veti avea succes!

FECIOARA
Daca aveti programate activitati financiare ce impun atentie, diplomatie si tact, va trebui sa le amanati, cel putin pana dupa-amiaza. Este posibil sa va loviti de neincrederea colegilor in ceea ce priveste solutiile cu care veniti pentru rezolvarea anumitor probleme.

BALANTA
Aveti nevoie de o schimbare in plan financiar si astazi este o zi care va poate aduce ceea ce doriti de foarte multa vreme. Atentie la speculatiile financiare. Va simtiti plin de energie, inspirat si aveti puterea de concentrare necesara sarcinilor pe care le aveti de indeplinit.

SCORPION
Pentru a nu ajunge la conflicte comunicati cu partenerul mai mult decat ati facut-o pana acum. Oboseala acumulata va poate dauna mult, mai ales in relatiile interpersonale.

SAGETATOR
Cheltuielile neprevazute se pare ca nu se mai termina si aceasta situatie va aduce o stare de irascibilitate. Relatia de cuplu are nevoie de dvs. si se pare ca nu sunteti disponibil. Incercati sa explicati si partenerului starea, pentru a nu izbucni un conflict.

CAPRICORN
Relatiile cu colegii stau sub lumina nefavorabila a neincrederii. Sunteti putin cam tulburat de noua atitudine. Incercati sa va planificati mult mai bine finantele. Nu demarati proiecte noi.

VARSATOR
Sunteti in forma si asta va ajuta sa identificati cateva oportunitati financiare care se vor dovedi a fi foarte inspirate. Energia pe care o aveti va ajuta si in plan profesional. Faceti fata cu succes tuturor provocarilor.

PESTI
Aveti grija si la cei care va inconjoara, pentru ca cineva se va simti frustrat de actiunile dvs. Fiti diplomat. Nu reusiti sa va concentrati asupra carierei, pentru ca aveti cu totul si cu totul alte activitati.
Sursa: horoscop.ro